(Poistunut julkaisusta)

Projektipällikkö
Töölö Urban

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä Allas Sea Poolin kehitystyössä ja laajentumisessa uusille paikkakunnille. Olemme käynnistäneet kehitysprojektin, jonka tavoitteena on kehittää Allas Sea Poolin rakentamista, liiketoimintaa ja työkaluja kelluvana hyvinvointikeskuksena. Tehtävään liittyy lisäksi selvitysten ja markkinatutkimusten tekemistä uusien paikkakuntien arvioinnissa.

Projektipäällikkö vastaa kehityshankkeen koordinoinnista, aikatauluissa pysymisestä sekä vastaa hankehenkilöstön ja yhteistyökumppaneiden välisestä viestinnästä. Projektipäällikkö tukee hankkeen raportointia sekä siihen liittyvää taloushallintoa. Projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä projektin sisällöstä vastaavien projektihenkilöiden kanssa.

Odotamme

Odotamme tehtävään hakevilta kokemusta projektityöstä sekä projektihallinnosta. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä sekä kykyä hallita suuria kokonaisuuksia. Toivomme, että olet valmis kehittymään ja jakamaan osaamistasi ryhmässä. Sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn monialaisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on luoda maailmaan kokonaan uudenlainen kelluvista hyvän elämän keskuksista muodostava verkosto. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ja CV palkkatoiveineen 24.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Marianne Mäkelä, puh. 0400 425066 tai meil marianne.makela@toolourban.fi 8.2. torstaina 9-11 tai 14.2. keskiviikkona klo 11-13.