(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Alati kasvavaan proxionilaisten joukkoon kuuluu lähes 100 kokenutta ja ennakkoluulotonta alan huippuosaajaa, joilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Proxionilaiset ovat päivittäin mukana muuttamassa maailmaa ja tekemässä tulevaisuuden liikkumisesta helpompaa ja ympäristöystävällisempää.

Raideliikenne elää uutta tulemistaan. Alalla meneillään oleva digiloikka tuo mukanaan uusia työpaikkoja uudenlaisille huippuosaajille. Proxionin pyrkimys on olla raidealan suunnannäyttäjä sekä koko liikennesektoria uudistava innovoija. Yhtiö on kasvanut vuosien saatossa vahvasti ja kasvu jatkuu edelleen. Missiona on kaksinkertaistaa raiteilla tapahtuvien kuljetusten määrä.

Haemme Proxionin palvelukseen 

uusia, rohkeita ja ennakkoluulottomia projektipäälliköitä.

Haettavilta henkilöiltä odotamme monipuolista kokemusta ja näyttöjä projektien menestyksekkäästä läpiviemisestä. Kokemus raidemaailmasta ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. Mikäli olet tottunut pitämään langat käsissäsi, kokonaisuuksien hahmottaminen on vahvuutesi ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, voit olla hakemamme henkilö.

Projektipäälliköiden tehtävänkuvat tullaan räätälöimään valittujen henkilöiden osaaminen ja vahvuudet huomioon ottaen. Tehtävänkuvat tulevat pitämään sisällään mm. projektinjohtotehtäviä, sisäistä yhteistyötä vaihtuvien projektiryhmien ja asiantuntijoiden kanssa, toimimista asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmien parissa, suunnittelua, organisointia ja vetäjän roolin ottamista.  

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Haettavat projektipäälliköt voivat työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa tai Oulussa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Patrik Hujaselta puh: 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.