(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä
Leanheat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Kasvumme jatkuu, ja tarvitsemme uusia

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

täydentämään käyttöönottotiimiämme!

Tätä meillä on tarjolla

Leanheatin työyhteisö koostuu reilusta neljästäkymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea kasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja, ja samalla kasvaa itse alamme rautaisiksi ammattilaisiksi.

Kehittymismahdollisuudet ovat meillä erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toimintakulttuurimme on moderni ja mutkaton: vältämme turhaa hierarkiaa ja kaavoihin kangistumista. Teemme töitä tosissaan muttemme totisesti, ja osaamme pitää myös hauskaa.

Meillä saat vapaasti valita omat työvälineesi, ja voit työskennellä halutessasi osan ajasta myös etänä. Tiimimme toimivat itseohjautuvasti ja johtavat ja kehittävät itse omaa työtään. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. aamiaisetu, lounas- ja virikesetelit ja kattavat vakuutukset. Tulet työskentelemään viihtyisissä, uusissa toimitiloissamme Helsingin Ilmalassa.

Projektipäällikkönä kuulut kasvavaan käyttöönottotiimiimme, jonka päätehtävänä on Leanheat-kohteiden käyttöönottoprojektien koordinointi ja johtaminen. Saat vastata yksittäisten asiakkaiden toimitusprojekteista itsenäisesti koko toimitusprosessin läpi. Yhdessä varmistamme, että jokainen asennus hoituu kitkattomasti ja asiakastyytyväisyys pysyy korkeana. Tehtävässä saat paljon itsenäistä vastuuta ja tukenasi on tiimi, jossa ongelmat ratkaistaan yhdessä. Vastuita voidaan muotoilla sopivan haastaviksi taustasi ja kiinnostuksesi mukaan: lisäksi voit osallistua mm. tilausketjun optimointiin, toimittajasuhteiden kehittämiseen tai asentajien ja kumppaneiden kouluttamiseen.

Meillä pääset luomaan tulevaisuutta, sillä olemme maailman johtava teknologiatoimittaja älykkäässä rakennusten ohjauksessa. Sinun kädenjälkesi voi tulevaisuudessa olla osa kaikkien kerrostalokiinteistöjen ohjausta ja osaltaan auttaa muun muassa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Tätä me odotamme

Etsimme projektipäälliköiksi proaktiivisia ja aikaansaavia teknisiä asiantuntijoita. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennus- tai automaatiopuolen insinööri tai DI. Voit olla myös vastavalmistunut alan ammattilainen: meille tärkeintä eivät välttämättä ole aiemmat näyttösi työelämästä. Sen sijaan asiakastyön korkea laatu on yksi tekemisemme kulmakivistä, johon odotamme sinulta vahvaa panosta.

Erityisen tärkeänä pidämme, että

  • haluat tuottaa alan parasta asiakaspalvelua
  • nautit muuttuvista, vaihtelevista työpäivistä ja pystyt hallitsemaan useita kokonaisuuksia samaan aikaan
  • innostut haastavien ongelmatilanteiden ratkomisesta ja osaat lähestyä yllättäviäkin tilanteita ratkaisukeskeisesti
  • olet kuin kotonasi laskenta- ja taulukko-ohjelmien kanssa (esim. Excel)
  • sinulla on ymmärrystä talotekniikasta ja / tai rakennusautomaatiosta
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä
  • pystyt kääntämään teknisen sisällön asiakkaalle helposti ymmärrettävään muotoon ja kommunikoimaan myös englanniksi. Ruotsin osaaminen katsotaan isoksi eduksi, jota halutessasi pääset käyttämään kansainvälisten asiakkaiden kanssa kommunikoitaessa

Jäikö jokin askarruttamaan? Annamme mielellämme lisätietoja! Projektipäälliköt Mikko Virran (p. 0400 733 153) tavoitat 23.4 klo 15-16 ja Leo Laineen (p. 050 363 7933) tavoitat 25.4. klo 10-11. Rekrytoinnissa avustavan Psyconin konsultin Milla Kansosen (p. 020 7101 282) tavoitat parhaiten to 18.4. klo 9-10 ja pe 26.4. klo 13-14.

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.5. osoitteessa www.psycon.com/jobs.

Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme!

IoT, tekoäly, energia, energia-ala, käyttöönotto, projekti, projektipäällikkö, projekti-insinööri, talotekniikka, rakennusautomaatio, automaatio, Ilmala