(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ
Vimana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme kokeneita ja ammattitaitoisia projektipäälliköitä kehittämään Vimanan palveluja ja toimintaa. 

Projektipäällikkönä vastaat Vimanan projektien johtamisesta ammattimaisen projektihallinnan keinoin nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Suunnittelet ja johdat kehityskokonaisuuden työskentelyä, haet aktiivisesti ratkaisuja monimutkaisessa riippuvuuksien verkostossa ja osaat raportoida oleelliset asiat projektin tilanteesta. 

Asiantuntemuksesi pohjalta hahmotat ja kykenet hallitsemaan laajoja tietojärjestelmien, integraatioiden ja teknologiaratkaisujen muodostamia kokonaisuuksia ja näiden välisiä riippuvuuksia. Tunnistat projektien mahdolliset tulevat haasteet hyvissä ajoin etukäteen ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi varmistat projektin tehokkaan etenemisen.

Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää vankkaa käytännön kokemusta ja näyttöjä vaativien kehittämisprojektien onnistuneesta läpiviennistä, osaamista ja kokemusta muutosjohtamisesta sekä muutosten läpiviennistä, oman työn johtamistaitoa, proaktiivisuutta ja järjestelmällisyyttä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, sekä vahvaa kokemusta sidosryhmä- ja toimittajayhteistyöstä, erityisesti monitoimittajamallissa. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto. 

Odotamme, että sinulla on lisäksi joitain seuraavista: 

  • osaamista ja kokemusta ketteristä toimintamalleista
  • osaamista ja kokemusta Scrum Master ja/tai Product Owner -rooleista
  • osaamista ja kokemusta kilpailutusprosesseista
  • ymmärrystä integraatioarkkitehtuureista ja kokemusta integraatioiden toteutuksista.

Luemme eduksi:

  • Scrum Master, Product Owner ja projektipäällikkö -sertifioinnit
  • Jira ja Quality Center -työvälineiden tuntemuksen
  • aiemman julkishallinnon organisaatioiden ja toimintatapojen tuntemuksen.

Vimanassa pääset mukaan rakentamaan uutta toimintaa, uusia palveluja ja uutta työyhteisöä.  Saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ehdottoman ammattitaitoiset kollegat. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Vimanassa on käytössä Edenredin toimittama lounas- ja virike-etu. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Salmisaaressa ja meillä voit tehdä myös etätyötä. Työsuhteissa noudatamme Valtion virka- ja työehtosopimusta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Mikäli tehtävä tuntuu kiinnostavalta, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen oheisesta linkistä, haku on auki 19.2.2019 saakka.