(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Haemme kokeneita ja ammattitaitoisia projektipäälliköitä suunnittelemaan ja toteuttamaan SoteDigin hankkeita. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä niin Asukkaan digipalvelu -hankkeessa, Integraatio-hankkeessa kuin Tietojohtamisen hankkeessa.

Edellytämme projektihallinnan menetelmien laajaa tuntemusta sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja. Aikaisempi kokemus projektien läpiviennistä ja toimittajahallinnasta kehittämishankkeissa, hyvä ICT-tuntemus sekä itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia ovat onnistumisen edellytyksiä. Aiempi tuntemus julkishallinnon organisaatioista, erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista ja toimintatavoista sekä siellä käytetyistä järjestelmistä lasketaan eduksi. Arvostamme myös hyvää organisointi- ja verkostoitumiskykyä sekä joustavaa työotetta.

Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ruotsin kielen taito lasketaan myös eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta toimintaa, uusia palveluja ja myös uutta työyhteisöä.

SoteDigin palveluksessa saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen verkoston ja kollegat. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta työtä voi tehdä sovitulla tavalla myös hyödyntäen mm. etätyömahdollisuutta.

Jos koet tehtävän kiinnostavaksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi viimeistään 31.1.2019. Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtäviä täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.