(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme nyt Sotkamoon  

Projektipäälliköitä

Tehtävässäsi toteutat teollisuuteen liittyviä investointiprojekteja läheisessä yhteistyössä eri tuotannon osa-alueiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri/AMK) ja vahvaa kokemusta projektien johtamisesta ja toteuttamisesta. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen sekä päätöksentekokykyinen projektipäällikkö.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Viet projekteja eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • näyttöä menestyksekkäästä projektinhoidosta ja -johtamisesta
  • rakentamis- tai prosessiteollisuuden osaamista
  • toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa
  • rakentamisen, automaation, sähköjärjestelmien sekä mekaniikan ja putkistojen ymmärrystä
  • englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastopäällikkö Hannu Rimpiläinen ke-pe klo 14.30-15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.