(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä verkkoliiketoimintaan
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

vetämään digitaalisten palveluiden toimitusprojekteja Helsinkiin. 

Projektipäällikkönä vastaat verkkoliiketoimintaprojektien eri vaiheista usealle avainasiakkaallemme: suunnittelusta, johtamisesta ja tavoitteiden mukaisesta läpiviennistä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulutukset, budjetointi, määrittely ja koordinointi eri sidosryhmien välillä – eli perinteiset ohjelmistoprojektipäällikön tehtävät. Roolissasi toimit tiimin tehokkaan toiminnan mahdollistajana. Tiimissä olet projektinhallinnan ammattilainen ja tuot esiin näkemyksesi toiminnan kehittämisestä ja määrämuotoistat tekemistä yhdessä kollegaprojektipäälliköiden ja muiden työkavereidesi kanssa.

Toivomme että tuot tiimiimme projektinhallinnan kokemusta muttemme mittaa sitä työvuosien määrällä vaan onnistuneesti läpiviedyillä projekteilla. Ottaen huomioon tehtävän luonteen, mitä suurempi osa niistä liittyy digitaalisiin palveluihin, sitä parempi. Tehtävässä on etua, jos ymmärrät palvelumuotoilun ja testauksen roolin oleellisena osana toteutustiimiä. Ehkäpä historiaasi kätkeytyy kehittäjänä tai testaajana vietettyjä vuosia? Sinulla on käytännön kokemusta ketteristä menetelmistä ja verkkopalveluista sekä olet jo karttunut vankkaa projektihallintamenetelmien osaamista. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja tuet sitä konsultoimalla ja kehittämällä asiakkaan myyntiä. Olet kiinnostunut analysoimaan projektin etenemistä ja seuraamaan tuloksia erilaisten mittareiden avulla. Mittaamme menestymistämme asiakkaiden omnichannel-myynnin tuloksista.

Digialaisena projektipäällikkönä katsomme eduksesi jos: 

  • Omaat selkeät viestintä- ja esiintymistaidot. 
  • Ymmärrät verkkoliiketoiminnan perusteet ja havaitset lisämyynnin mahdollisuudet projektien toimitusvaiheissa.
  • Tunnet Episerver- tai Magento-alustoja.
  • Olet suorittanut alan sertifikaatteja, esim. IPMA, Scrum Master tai Scrum Product Owner.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Digialla näet visuaalisina verkkopalveluina kättesi jäljen, työn tuloksen. Pääset myös käymään tiivistä keskustelua asiakkaiden kanssa. Osa projekteistasi ovat uusia, käynnistyviä projektikokonaisuuksia, joiden toimintatavat tulet linjaamaan kokemuksesi ja näkemyksesi avulla. Kaiken kaikkiaan meillä tulet kehittämään itseäsi ja osaamistasi sinulle sopivaan suuntaan. Tulet takuulla kasvamaan ammatillisesti ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi eivät ole ainoastaan projektihallinnan asiantuntijat vaan myös eri toimialoja monipuolisesti tuntevat syväosaajat. Voimme rakentaa sinulle kiinnostavia uramahdollisuuksia huomioiden niissä motivaatiosi ja toiveesi tulevasta. Projektipäällikkönä työmahdollisuutesi talon sisällä ovat todella laajat. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja lämmin ilmapiiri, ja viihdymmekin toistemme seurassa myös monenlaisten tapahtumien ja harrastusten merkeissä. 

Hakuaika päättyy 19.2.2020. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Koivisto vastaa niihin mielellään numerosta 0407331048 tai mikko.koivisto (at) digia.com. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian!