Projektipäälliköitä, tie-, katu- ja aluesuunnitteluun, suunnittelupalvelut
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2021

Liity joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa!

Haemme projektipäällikköitä tie-, katu- ja aluesuunnitteluun Etelä- ja Länsi-Suomen sekä Itä- ja Pohjois-Suomen infrasuunnitteluyksikköihimme.

Mitä tarjoamme

Projektipäällikkönä vastaat suunnitteluprojektiesi laadukkaasta johtamisesta ja toteuttamisesta monipuolisessa infran tehtäväkentässä, joihin kuuluvat myös ST ja Allianssi-projektitTärkein tehtäväsi on oikeastaan poistaa esteet, jotta projektit saadaan laadukkaasti ja ajallaan valmiiksi korkealla asiakastyytyväisyydellä. Teet myös tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien asiantuntijoiden kanssa.

Destia on inhimillinen ja rehti infra-alan työpaikka, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään vahvaa suunnittelu- ja projektiosaamistasi koko vastuullisessa infrarakentamisen elinkaaressa suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Teemme Destiassa suunnittelutyötä laajalla markkina-alueella ja panostamme resursseja suunnitteluun, joten sinä pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja pääset haluamallasi tavalla tekemään ja ottamaan vastuuta itsenäisessä roolissasi.

Sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme ja siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Lähimpinä kollegoinasi sinulla on monimuotoisesti kovan luokan asiantuntijoita, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhön mutta välittävä ja tiivis yhteishenki. Olet myös yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittämässä infra alalla teknillisesti edistyksellisempää ja räätälöidyimpiä infrasuunnittelupalveluja sekä siten toimivaa Suomea meille kaikille infran käyttäjille.

Destian infrasuunnitteluyksikössä pääset siis aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella. Ja koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi näistä muutamasta vaihtoehdosta (Etelä- Länsi-Suomen yksikkö: Vantaa, Turku ja Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö: Oulu, Jyväskylä tai Kuopio). Etätyö käytänteet meillä ovat hyvät ja sopeudumme hyvin eri elämäntilanteisiin.

Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta suunnittelutyön tuloksellisesta hoitamisesta joko pääsuunnittelijana ja/tai projektipäällikkönä. Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset itsenäisen työskentelyotteen. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jonka taipumuksiin ja tapoihin tehdä töitä kuuluvat huumorintaju mutta myös järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja tulosorientoitunut toimintatapa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä eri yksiköissä antavat mielellään rekrytoivat esimiehet ja yksikön päälliköt Sami Snellman (Etelä- ja Länsi-Suomi), +358400715881 ja sami.snellman@destia.fi sekä Pekka Karhinen (Itä- ja Pohjois-Suomi), +358405576170 ja pekka.karhinen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Muista mainita myös missä toimipaikassamme mieluiten haluaisit työskennellä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaika, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Neilikkatie 17

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1471906
 • Tehtäväalue: Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä Tai Kuopio., Oulu, Tampere, Turku Kouvola, Vantaa