Projektipäälliköitä taloyhtiö-, rakennusliike- ja yksityisasiakasmyyntiin
Raami Nordic Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Harkitsetko alan vaihtoa?  Haluatko oppia ja kehittyä

 

Toimenkuva 

Tehtäväsi on palvella alueellisesti ja itsenäisesti vastuullasi olevaa asiakaskohderyhmää. Perusta liiketoiminnalle on rakennettu valmiiksi. Tarjolla on kattava ja erittäin laadukas tuotevalikoima, hyvät yhteistyökumppanit ja referenssit  sekä modernit digitaalisen markkinoinnin työkalut. Työ koostuu aktiivisesta yhteydenpidosta potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, kohdekohtaisten ratkaisujen suunnittelusta  yhdessä asiakkaan kanssa sekä myyntityöstä ja toimitusprojektien hoitamisesta. 

 

Vaatimukset rooliin 

Olet kiinnostunut ihmisten kanssa toimimisesta ja itsesi kehittämisestä. Olet avoin, tarmokas ja haluat, että aikaansaannoksesi näkyy konkreettisesti ja on mitattavissa. Haluat palvella asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla ja olet kiinnostunut luomaan uusia tapoja olla yhteydessä arkkitehteihin, suunnittelijoihin, isännöitsijöihin, rakennusliikkeisiin, omakotitalojen rakentajiin, taloyhtiöiden hallituksiin ja muihin sidosryhmiin.

 

Emme edellytä sinulla olevan aiempaa kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta tai rakennusalasta. Emme myöskään odota sinun olevan tietyn ikäinen. Kaikenikäiset hakijat ovat tervetulleita. Voit olla juuri valmistunut tai harkitset alan vaihtoa saadaksesi uutta potkua elämääsi. Kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä ja sidosryhmien kanssa toimimisesta on arvokasta, mutta eniten arvostamme halua kehittyä ja saada aikaan asioita, kykyä viedä asiat päätökseen ja loppuun saakka sekä aitoa halua asiakkaidemme hyvään palvelemiseen ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

 

Tarjoamme välittävän työyhteisön, itsenäisen toimenkuvan, tehtäväsi edellyttämän perehdytyksen ja opastuksen sekä  mahdollisuuden oppia ja kehittyä modernissa kasvuyrityksessä.  Meillä on toimipisteet Espoossa ja Urjalassa, mutta tehtävä on mahdollista hoitaa myös kotitoimistolta. Ajokortti on tarpeellinen, sillä tehtävä edellyttää liikkumista. 

 

Otsikoi vapaamuotoinen hakemuksesi joko 1) projektipäällikkö taloyhtiöt, 2) projektipäällikkö rakennusliikkeet tai 3) projektipäällikkö yksityisasiakkaat sen mukaan mihin rooliin haet hakemuksellasi. 

 

Toivomme saavamme hakemuksesi 31.10.2020 mennessä sähköpostiin matias.huhtala(at)raami.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot