(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä Ramp up -ohjelmaan
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Meyer Turun tilauskirja yltää vuoteen 2024, ja pian telakalta luovutetaan kaksi suurta luksusristeilijää vuodessa. Kasvua varten telakkaa uudistetaan jo laajoilla investoinneilla, sekä rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia tiimimme vahvistukseksi. Tämän lisäksi meidän täytyy kehittää prosessejamme ja vahvistaa entisestään hyvää yhteistyötä verkostoyritystemme kanssa. Jotta saamme kaiken tämän yhdistettyä onnistuneeksi kokonaisuudeksi, aloitamme järjestelmällisen Ramp up -ohjelman.

Oletko sinä se henkilö, joka haluaa johtaa Turun telakan kasvua uudelle aikakaudelle?

Haemme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ Ramp up -ohjelmaan


Mitä teet työssäsi?

Ramp up -ohjelman projektipäällikkönä johdat vastuullasi olevaa ohjelman projektia. Ohjaat projektisi menestyksekkäästi maaliin johtamalla ja valmentamalla tiimiäsi. Ratkaiset telakan kehitystarpeita, luot projektisuunnitelmia ja haet aktiivisesti ylimmän johdon tukea ja ohjausta projektillesi.


Millaisia vaikutuksia työlläsi on?

Projektisi on tärkeä rakennuspalikka koko Ramp up -ohjelman tavoitteen saavuttamiseksi eli telakan tuotannon kaksinkertaistamiseksi nykyisestä. Muokkaat projektisi kautta telakan tulevia prosesseja ja työskentelytapoja.


Miten autamme sinua kasvamaan urallasi?

Saat tilaisuuden ohjata projektia työskennellen telakan ylimmän johdon tukemana. Pääset osallistumaan telakan sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin, jotka käsittelevät muun muassa projektinhallintaa ja johtamista.

Yhdessä johdon tuen ja koulutusten avulla saavutat projektisi tavoitteet kehittymällä myös itse.


Ketä etsimme?

Etsimme kunnianhimoista henkilöä, joka oppii nopeasti ja haluaa ammatillisesti kasvaa johtotehtäviin. Sinulla on hyvää liiketoimintaosaamista sekä vahvat organisointi- ja viestintätaidot. Kykenet ratkaisemaan ongelmia järjestelmällisesti.

Sinulla on vähintään alempi tekniikan tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus teollisuuden prosesseista.


Lisätietoja antaa

Arto Helin
Henkilöstöjohtaja
arto.helin@meyerturku.fi
+358 40 086 4812