(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä rakennushankkeisiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme projektipäälliköitä asunto-, koulu- ja toimitilahankkeisiin.

Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan yritys, joka rakentaa pientaloja, yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja sekä toimitiloja. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa ja se työllisti 210 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Yrityksen missiona on tuottaa asiakkailleen parempia käyttäjäkokemuksia toimien tulevaisuuden rakentajana!

Mitä projektipäällikön työ sisältää ja mitä projektipäälliköltä odotetaan?

Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Projektipäällikkönä vastaat rakennusprojektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä asunto-, koulu- ja toimitilahankkeissa. Olet osana kärkijoukkoamme toteuttamassa yrityksen missiota rakentaen tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Lopullinen toimenkuva räätälöidään tehtäväkohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI, RI tai RKM) sekä kokemusta suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä innovatiivisen ja kehitysmyönteisen työkulttuurin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tupokselle, mutta työtä voi tehdä myös Vantaan tai Tampereen toimipisteistä käsin. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Miten tehtävää haetaan?

Haet tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten ja työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jatta Koivisto, p. 050 476 6545, jatta.koivisto@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!