(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä / Rakennus Oy Isotalo / Arjasmaa Yhtiöt, Pääkaupunkiseutu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

 

Rakennus Oy Isotalo on erikoistunut vaativien toimisto- ja liiketilojen muutostöiden sekä teollisuusrakentamisen pääurakointiin. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt, rakennuttajakonsultit ja kiinteistöyhtiöt pääasiassa Uudenmaan alueella. Oman laatujärjestelmämme avulla varmistamme, että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta mahdollista rakentamista sovittuun hintaan ja sovitussa ajassa. Osana Arjasmaa Yhtiöitä pystymme tarjoamaan laadukasta ja osaavaa rakentamispalvelua uusilla alueilla ja entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Kaikkia Arjasmaa Yhtiöiden yrityksiä ohjaa jaettu arvomaailma: avoin rakentamisen kulttuuri ja läpinäkyvyys.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yritysten ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Projektipäälliköt vastaavat meillä rakennusprojektin toteutumisesta laaja-alaisesti aina suunnitteluvaiheeseen osallistumisesta kohteen luovutukseen asiakkaalle. Isotalolla projektipäällikön työnkuva on monipuolinen, vastuullinen ja vaihteleva.

Toivomme projektipäälliköiltä muutaman vuoden kokemusta rakennusalan projektien toteutuksesta sekä sopivaa rakennusalan koulutustaustaa (rakennusmestari, rakennusinsinööri/DI). Projektipäälliköillä on vastuu laskennasta, hintakyselyistä ja hankintoihin osallistumisesta, projektien talouden seurannasta ja raportoinnista sekä kohteiden käytännön toteuttamisesta yhteistyössä työnjohtajien kanssa. Kokemus työnsuunnittelusta ja projektien aikataulutuksesta on ehdoton etu.

Etsimme projektipäälliköitä, jotka ovat toimeen tarttuvia, kyvykkäitä laittamaan hankkeita liikkeelle aikailematta ja halukkaita kehittymään yrityksessämme moniosaajiksi. Oman ajankäytön suunnittelun ja hallinnan sekä priorisoinnin taidot edesauttavat päällekkäisten kohteiden tehokasta eteenpäinvientiä. Toimintavapautta ja vastuullisuutta projektipäällikön työssä on tarjolla runsaasti. Asiantuntijatiimissä toimimisen kannalta yhteistyötaidot, halu oppia kollegoilta ja myös jakaa omaa osaamista on erittäin suotavaa.
 
Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat uusia projektipäälliköitä ammatillisen kehittymisen osalta. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.rakennusisotalo.fi ja täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 28.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta@mps.fi torstaina 18.10.2018 klo 15-16.30 ja maanantaina 22.10.2018 klo 16.30-18.