(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä rakennetekniikkaan usealle paikkakunnalle
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Haemme projektipäälliköitä WSP:n Rakennetekniikkaan. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

Projektimme ovat pääosin toimisto-, kylpylä-, asuin- ja liikerakennuksia sekä teollisuuskohteita kuten esimerkiksi kattilarakennuksia, voimalaitoksia ja muita teollisuuden järeitä rakenteita.

Tehtävässäsi vastaat rakennesuunnittelun projektiryhmän ammatillisesta vetämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös projektien budjetointi, aikataulutus ja seuranta. Tarjoamme sinulle haastavan ja vaihtelevan projektikannan koti- ja ulkomailla. 

Menestyt tehtävässä kun sinulla on kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja näyttöä menestyksekkäistä projektityösuorituksista. Toivomme sinulla olevan työkokemusta talonrakennuksen- ja/tai teollisuuden rakennesuunnittelusta vähintään viiden vuoden ajalta sekä soveltuva koulutustausta (DI/ins.).

Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää yhteistyökykyä. Lisäksi Tekla Structures- ohjelmiston hyvä hallinta on etuna tehtävään valittaessa. Olet joko toiminut projektipäällikkönä aiemmin tai vaihtoehtoisesti sinulla on halu ja potentiaalia toimia projektipäällikön tehtävissä. 

Tarjoamme työpaikan vaihtelevien työtehtävien ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. Tuemme kehittymistäsi alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.5.2018 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Matti Kinnuseen p. 040 777 5441, matti.kinnunen@wsp.com