(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä Kruunusillat-raitiotieallianssiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Helsingin kaupunki ja HKL ovat valinneet Kruunusillat-hankkeen allianssikumppaniksi ryhmittymän, johon kuuluvat YIT:n lisäksi NRC Group Finland Oy, Ramboll Finland Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy. Kruunusillat raitiotieyhteys yhdistää Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman Helsingin keskustaan.

Allianssin kehitysvaihe alkoi loppuvuodesta 2019 ja kestää noin 1,5 vuotta, jonka aikana suunnitellaan allianssikokonaisuuden sisältö ja toteutus sekä määritetään tavoitekustannus ja toteutussuunnitelma. Kehitysvaiheen jälkeen siirrytään toteutusvaiheeseen, joka kestää aina vuoteen 2026 saakka. Kruunusillat raitiotieallianssin tavoitteena on suunnitella ja rakentaa kasvavalle Laajasalolle sujuva ja luotettava joukkoliikenneyhteys keskustaan.

Haemme nyt projektitiimiimme avainhenkilöiksi

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ KRUUNUSILLAT-RAITIOTIEALLIANSSIIN

HELSINKI

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko rakentamisen johtamisen kokenut tiimipeluri, joka haluaa tehdä töitä tiiviissä ja kannustavassa työporukassa yhdessä tilaajan ja suunnittelijoiden kanssa? Tule projektipäälliköksi todelliselle aitiopaikalle kehittämään Helsingin uutta kestävämpää kaupunkiympäristöä Kruunusillat-raitiotiehankkeeseen.

Hankkeen kehitysvaiheessa pääset mukaan kokoamaan oman tiimisi ja johdat oman vastuualueesi töiden suunnittelua kokonaisuutena suunnittelusta toteutukseen. Olet tärkeässä roolissa määrittelemässä mm. hankkeen tavoitteisiin, toteutusaikatauluun, tekniseen laajuuteen sekä suunnittelun ja tuotannon ohjaukseen että laadunvarmistukseen liittyviä tavoitteita ja töitä. Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen, tunnistat töihin liittyviä riskejä ja etsit niihin ennakkoluulottomasti parempia ratkaisuja. Vastaat hankkeessa oman vastuualueesi organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina allianssin kehitysvaiheesta toteutuksen loppuun saakka. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää ja pidät töiden turvallista toteutusta prioriteettina jo hankkeen suunnitteluvaiheesta alkaen.

Koko allianssiorganisaation lisäksi lähimpinä työkavereinasi toimii hankkeen johto sekä muiden osa-alueiden projektipäälliköt sekä tuotannon ja suunnittelun vastuuhenkilöt. Toimit myös projektiesimiehenä työmaan ja suunnittelun vastuuhenkilöille omalla osa-alueellasi. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä hankkeen eri asiantuntijoiden kanssa niin YIT:n sisällä kuin allianssiryhmän muiden osapuolien kanssa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija? 

Onnistut roolissa, kun sinulla on määrätietoinen ote johtamiseen ja yhdessä tekemiseen sekä halu kehittyä ja kehittää toimintaamme. Olet infra-alan rautainen asiantuntija ja tunnet kaupunkiympäristössä rakentamisen erityispiirteet. Suunnittelun ja rakentamisen kustannusohjaus on sinulle tuttua työtä. Työssä tarvitaan asiakaskeskeistä ja tuloshakuista asennetta sekä paineensietokykyä. Omaat vahvat johtamis- ja vuorovaikutustaidot ja hankkeen yhteistoiminnallinen toteutustapa Big Room-ympäristöineen on sinulle luonteva tapa työskennellä. Kanssasi on helppo viihtyä, herätät luottamusta ja palat halusta työskennellä hankkeen parhaaksi. Viihdyt esimiehenä ja luotsaat tiimiäsi jämäkällä mutta reilulla otteella läpi hankkeen. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta projektipäällikön tai työpäällikön tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri). Aiempi kokemus allianssihankkeissa työskentelystä on vahva etu tehtävässä menestymiseen.

Miksi YIT:lle?

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Me YIT:llä luotamme osaajiimme.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ole rohkeasti yhteydessä projektinjohtaja Jere Keskiseen, puh. 040 710 0531.

Hae tehtävään 16.2.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Lue lisää hankkeesta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/