(Poistunut julkaisusta)

Projektipäälliköitä ja suunittelupäälliköitä infrarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme koko Suomen alueelle sekä Skandinavian ja Baltian maihin

Projektipäälliköitä ja suunnittelupäälliköitä

Etsimme projektipäälliköitä ja suunnittelupäälliköitä jo käynnissä oleviin sekä alkaviin tie-, rata-, vesiväylä- ja siltahankkeisiimme Suomessa ja muissa toimintamaissamme. Tule kanssamme rakentamaan Tampereen uutta raitiotietä, valmistelemaan pääkaupunkiseudun Raide-Jokeria tai toteuttamaan muita lukuisia tie- ja siltahankkeita.

Projektipäällikkönä vastaat projektin taloudesta ja raportoinnista. Esimiestyöskentelylläsi ja ammattitaidollasi varmistat alaistesi mahdollisuudet toteuttaa hankkeen taloudellisesti ja laatusuunnitelmia noudattaen.

Suunnittelupäällikkönä vastaat suunnittelun johtamisesta infraprojekteissa. Osallistut myös tuotannon ja palveluiden kehittämiseen. Johdat suunnittelua hankekohtaisesti tavoitteiden mukaisesti, ja olet tiiviisti mukana hankkeen tarjous- ja hankevalmisteluvaiheessa.

Etsimme

Etsimme osaavaan porukkaamme raudanlujia projektinjohtamisen ammattilaisia. Omaat vahvaa työmaa- ja kustannuslaskentakokemusta ja sovellat osaamistasi monipuolisesti. Langat pysyvät käsissäsi ja viet hankkeet taidolla maaliin. Olet ratkaisuhakuinen ja paineensietokykysi on hyvä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja tiedät miten kommunikoida hankkeiden eri osapuolten kanssa. Sinulla on

  • näyttöjä menestyksekkäästä infraprojektien suunnittelusta tai johtamistehtävistä
  • intoa ja kykyä tarttua myös kansainvälisten hankkeiden toteuttamiseen
  • sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taidosta on tehtävissä etua
  • rakennusalan rakennusmestarin, insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto

Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtajat:

Antti Korhonen, puh 040 529 8306, tavoitettavissa 9.-13.7. ja 30.7.- 31.8.
Mikko Möttönen, puh 050 390 5772, tavoitettavissa 9.7.-13.7. ja 13.8.- 30.8.
Jere Keskinen, puh 040 710 0531, tavoitettavissa 7.8.-31.8.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.