(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/SÄHKÖINSINÖÖRI
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

 

 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on uusi Helsingin yliopiston omistama inhouse -yhtiö ja tarvitsemme projektipäällikköä / sähköinsinööri vahvistamaan nykyistä 300 osaajan joukkuettamme.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Asiakkaan sähköjärjestelmien tarpeiden kartoittaminen ja kehittäminen. Osallistut asiakkaamme rakennushankkeisiin mm. suunnittelun ohjaukseen, käyttöönottoon ja yhteistyökumppanien valintaan. Ohjeistat, opastat ja neuvot ylläpito-organisaatiotamme sähkötekniikkaan liittyvissä haasteissa.

Millaiseen tiimin pääset?

Kymmenen hengen asiantuntija tiimi koostuu rakennus ja talotekniikan ammattilaisista. Jokaisella on oma osaamisalueensa. Osa keskittyy kiinteistöjen kunnossapitoon, toiset johtavat investointihankkeita ja osa opetustilojen AV-laitteiden modernisointiin ja toimivuuden varmistamiseen.

Vaikka yhtiö on uusi, niin sitoutunut tiimi on työskennellyt vuosia yhdessä ja tiimissä vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Mikä on parasta työssä?

Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme.

Minkälainen osaajaa tarvitsemme tiimiimme?

Vahvasähköjärjestelmien asiantuntijaa, jolla on kyky hahmottaa asiakkaan sähköjärjestelmien tarpeita rakennushankkeissa ja ylläpidossa.

Käsittelemään suuria kiinteistökokonaisuuksia ja hallitsemaan järjestelmien välisiä rajapintoja.

Itsenäiseen ja vastuulliseen tekemiseen kykenevää, jolla on alan vaatima koulutus suoritettuna ja riittävä työkokemus.

Miksi Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy?

Asiakkaamme on Helsingin yliopisto. Heidän käytössään on noin 600.000 m2 toimitiloja, 300:ssa rakennuksessa.

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailmanluokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologia, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa.

Me teemme joka päivä parempaa huomista. Työmme on usein huomaamatonta, mutta aina vaikuttavaa. Olemme ylpeitä yliopistolaisia, elintärkeitä rattaita, jotka pyörittävät valtavaa kokonaisuutta. Helsingin yliopisto on Suomen sivistyksen kehto. Me olemme sen kivijalka. Kipinä, joka pitää liekin kirkkaana.

Kiinnostuitko?

Hae töihin Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:öön. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Antti Mäntynen 050 3119262.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen hallintojohtajalle viimeistään 18.5.2018 osoitteeseen sari.hanninen@helsinki.fi.