(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/Rakennesuunnittelija, Päijät-Suunnittelu Oy
Päijät-Suunnittelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Päijät-Suunnittelu Oy on lahtelainen yksityinen insinööritoimisto, jolla on yli 35 vuoden vahva osaaminen rakennesuunnittelusta. Ydintoimialamme on tuottaa laadukasta rakennesuunnittelua sisältäen niin elementti- kuin konepajasuunnittelun. Teemme suunnittelua sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin ja toimialueenamme on koko Suomi. Palveluksessamme on 12 henkilöä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.psuun.fi.

Haemme Päijät-Suunnittelu Oy:lle suorarekrytointina Projektipäällikköä/Rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu rakennesuunnitteluprojektien hoitaminen kokonaisuudessaan. Vastuullasi on erilaisten kohteiden suunnittelu, joten pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti tiiviissä yhteistyössä muun suunnittelutiimin kanssa. Työssäsi tulet käyttämään seuraavia ohjelmistoja: Autodesk AutoCAD, Tekla Structures , Jigi sekä Autodesk Robot Structural Analysis Professional. Arvostamme myös jos sinulta löytyy esimerkiksi puu-, teräs- tai betonirakenteisiin liittyviä Fise Oy:n myöntämiä pätevyyksiä. Tarvittaessa Päijät-Suunnittelu Oy tarjoaa mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja pätevyyksien hakemiseen.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä sekä alalle soveltuva insinöörikoulutus. Työssä menestyäksesi hallitset hyvin kokonaisuuksia, osaat itsenäisesti hoitaa projektit alusta loppuun ja myös hyödyntää muun tiimin tuen. Työskentelytapasi on systemaattinen, tarkka sekä huolehdit, että suunnittelutyöt valmistuvat annetussa aikataulussa.

Päijät-Suunnittelu tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten työtehtävien parista. Pääset osaksi sitoutuneeseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista pidetään huolta.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntijat:
Jelena Alkunen, puh. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi