(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/Projektin suunnittelupäällikkö, Andritz Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2018

Haemme projektipäällikköä/projektin suunnittelupäällikköä ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonan monipuoliseen työtehtävään. Valittu henkilö voi työskennellä joko VARKAUDESSA tai ITÄVALLASSA oman mielenkiintonsa mukaan.

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tehtävässä on tarkoitus johtaa laitosprojekteja/laitosprojektien suunnittelua sekä osallistua tarjoustoimintaan myynnin tukena.
Työssäsi tulet mm. valvomaan aikatauluja, toimit hankintapäällikön työparina sekä johdat suunnittelua projektin osalta.
Tulet työskentelemään sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa ja osallistut esim. asiakasneuvotteluihin, erilaisiin projektipalavereihin sekä ostotoimintaan. Kaikesta työstäsi huolehdit myös säännöllisen raportoinnin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa, sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä osaamista projektityöskentelystä ja investointiprojekteista.
Näiden lisäksi tekijältä edellytetään valmiutta matkustamiseen, järjestelmällistä työotetta sekä kykyä kommunikoida selkeästi ja työskennellä tehokkaasti myös paineen alla.

ANDRITZ Oy:n projektipäällikön/projektin suunnittelupäällikön tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuullisessa ja mielenkiintoisessa työssä, jossa pääset hoitamaan tehtäviä monipuolisesti. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä työsuhde-etuineen. Yrityksen työntekijänä sinulla on taustalla tiimin tuki ja apu sekä näköalapaikka maailmanlaajuisessa organisaatiossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Kysy rohkeasti tehtävään liittyviä lisätietoja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Jouni Korhoselta, p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.