(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/Projekti-insinööri allianssi- ja projektinjohtourakoiden tarjoustoiminnan tukeen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme toimitilarakentamiseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ ALLIANSSI- JA PROJEKTINJOHTOURAKOIDEN TARJOUSTOIMINNAN TUKEEN

Helsinkiin


Työskentelet tärkeässä roolissa Toimitilat-segmenttimme yhteistoiminnallisten rakennushankkeiden, ensisijaisesti allianssi- ja projektinjohtourakoiden osaamisen ja toimintatapojen kehittämisessä. Kehitystyöllä vaikutat koko YIT:n kehittymiseen ja varmistat hanketarjoustemme erinomaisen laadun ja asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin vastaamisen.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä segmenttiemme liiketoimintayksiköiden kanssa ja toimit yhteistoiminnallisten rakennushankkeiden tarjoustoiminnan kehittäjänä, koordinoijana ja tuottajana niin tarjoustoiminnan esivalmisteluvaiheissa (tarjouspyyntöjen ja sopimusehdotusten sisällön omaksuminen, tarjoustiimien muodostaminen ja valmentaminen, tarjouksen sisällön tuottaminen ja laadun varmistaminen) kuin toteutuksen aikana tukien YIT:läisiä ja kanssamme työskenteleviä kumppaneita tarjousten laatusisältöön perehtymisessä. Tarjouskilpailun jälkeen hyödynnät saatavilla olevaa tietoa toimintamalliemme kehittämisessä. Tarjoustoiminnan lisäksi osallistut monipuolisesti myös hankkeiden myöhempiin vaiheisiin, esimerkiksi tuotannon suunnitteluun, toteutukseen, kustannuslaskentaan sekä aikataulun laatimiseen ja ylläpitoon.

Työskentelet osana hankekehityksemme tiimiä, jonka kotipesä on Helsingin pääkonttorillamme. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös Tampereelta tai Turusta käsin. Päivittäisessä työssä työskentelet pääosin kunkin tarjousta tekevän liiketoimintayksikkömme kanssa, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. 

Olisitko sinä joukkueemme uusi jäsen?

Etsimme tiimimme vahvistukseksi yhteistoiminnallisten hankkeiden tarjoustoiminnan osaajaa. Olet mahdollisesti osallistunut myös hankkeiden toteutukseen. Aiemman kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta tunnistat tarjottavien kohteiden mahdollisuudet sekä haasteet ja kehität toimintaamme tarjousprosesseissa oppimaasi hyödyntäen. Sinulla on myös kyky jakaa ja jalkauttaa asiantuntemustasi ja hyödynnät esimerkiksi toimintajärjestelmäämme projektien johtamisen apuvälineenä. Havainnot ympäristöäsi aktiivisesti uusien ratkaisumallien kehittämiseksi ja saatat yhteen eri osaajat niin YIT:n sisällä kuin kumppaneitamme osallistaen huipputiimien rakentamiseksi.

Asiakas on toimintasi keskiössä ja asiantuntemustasi hyödyntäen kehität heidän odotuksiinsa ja tarpeisiinsa vastaavia ratkaisuja.  Luot vaihtoehtoja ja tarjoat aktiivisesti ja oma-aloitteisesti YIT:n palveluita ja asiantuntemustamme asiakkaan odotukset ylittävän ratkaisun rakentamiseksi.

Projektipäälliköltä/-insinööriltä odotamme vähintään AMK-insinöörin tasoista teknillistä koulutusta, eduksi katsomme talonrakennusalan tuntemuksen. Hyödynnät tietoteknisiä ohjelmistoja ja laitteita taitavasti ja tunnet esimerkiksi yleisimmät projektinhallinnan ja laadunvarmistuksen järjestelmät. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi. Tässä tehtävässä työskentelet YIT:läisten ja kumppaneidemme kanssa ympäri Suomen, joten matkustusvalmius on tehtävässä tarpeen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Keijo Tikkalaan, puh. 040 183 0540, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 24.9. klo 9 – 15.

Hae tehtävään 6.10.2019 mennessä.