(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/laskentainsinööri
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haluatko päästä mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään? Oletko valmis ottamaan vastuuta yrityksen yhtenä avainhenkilönä? Umacon Oy hakee nimittäin projektipäällikköä/laskentainsinööriä vastaamaan rakennuspurkujen urakkalaskennasta ja urakoiden myynnistä. Voisiko sinusta olla tähän tehtävään?

Umacon Oy on yli 30-vuotias vaativiin kone- ja rakennuspurkutöihin erikoistunut purku- ja kierrätysalan yritys. Olemme kasvaneet vahvasti viime vuosina ja edellisen tilikauden liikevaihto oli 18 M€. Omaa vakituista henkilöstöä meillä on tällä hetkellä yli 60, jonka lisäksi työllistämme myös ison määrän aliurakoitsijoita. Pääkonttorimme sijaitsee Kouvolan Myllykoskella sekä sivukonttorit Helsingissä ja Lahdessa. Tämän lisäksi meillä on kierrätystoimipisteet Kouvolan Inkeroisissa ja Lahdessa.

Pääasiakkaitamme ovat isot teollisuuden toimijat ja rakennusliikkeet, energiayhtiöt sekä julkinen sektori. Toimialueemme on teollisuuden purkutöissä koko Suomi sekä rakennuspurku-urakoissa pääosin Etelä-Suomi. Olemme asiakkaidemme keskuudessa tunnettuja turvallisuudesta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Umaconin motto on aina ollut ”kun jotain lupaamme, sen myös pidämme”.

Sinun työsi koostuu urakka- ja määrälaskennasta (Jcad), urakkaneuvottelusta sekä sopimusten ja projektisuunnitelmien teosta. Lisäksi pääset olemaan tiiviissä yhteistyössä oman organisaation sekä muiden sidosryhmien kanssa. Saatat päästä toimimaan myös projektien vastaavana työnjohtajana, sillä tässä tehtävässä nimike ja työnkuva tarkentuu tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja koulutuksen mukaan. 

Sinä olet vastuuta kantava ja haasteista nauttiva alan ammattilainen, joka tekee työtään järjestelmällisellä otteella. Kiireenkin keskellä pystyt työskentelemään tehokkaasti. Sinulta luonnistuu ihmisten kanssa kommunikointi varmoin ottein ja asiakassuhteiden ylläpitäminen on sinulle tärkeää. Tärkeintä on kuitenkin se, että teet työtäsi hyvällä asenteella ja olet motivoitunut antamaan oman täyden panoksesi yrityksen käyttöön. Sinulta löytyy ehkä rakennusalan työkokemusta jo entuudestaan ja koulutuksesi on kenties rakennusinsinööri tai jotain muuta. Kerrothan itsestäsi siis mahdollisimman monipuolisesti hakemuksessasi!

Työllistyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi voi olla Kouvola tai Lahti.

Jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ hyvähenkisessä ja -maineisessa kiertotalousalan yrityksessä, niin laita hakemusta tulemaan järjestelmässämme. Laita mukaan myös palkkatoiveesi ja CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4763558. saara.loksy@amiko.fi.

Tämän videon kautta pääset tutustumaan yritykseen vähän paremmin!
https://www.youtube.com/watch?v=ezzvxIS2lds&feature=youtu.be