(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/käyttöpäällikkö
Kymenlaakson Jäte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haemme projektipäällikköä/käyttöpäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimimaan ensin lämpölaitoshankkeen toteuttamisen projektipäällikkönä sekä myöhemmin lämpölaitoksen ja muun jätekeskuksen infrastruktuurin käyttö- ja ylläpitotehtävissä käyttöpäällikkönä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa. Arvostamme erityisesti kokemusta energia-alalta ja projektihallinnan tehtävistä ja katsomme eduksi laitoshankkeiden läpiviemisen. Hakijalta edellytämme aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Takaamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän kiertotalouden maailmassa, jossa työskentelet yhdessä moniammatillisten asiantuntijoidemme kanssa kehittyvässä toimintaympäristössä. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavan erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon ja vakuutusturvan sekä vireän TYKY-toiminnan organisaatiossamme.

Työn aloitus 1.4.2019 mennessä tai sovittavalla aikataululla. Työssä noudatetaan Avainta ry:n teknisten henkilöstön työehtosopimusta. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ja lisätiedot

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan osoitteeseen: Kymenlaakson Jäte Oy, Ekokaari 50, 46860 Keltakangas tai sähköpostilla rekrytointi(at)kymenlaaksonjate.fi.

Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”Projektipäällikkö”. Hakemus tulee jättää viimeistään 24.2.2019 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Kari Martikainen, p. 050 498 9630 tai laitospäällikkö Aki Koivula, p. 040 354 0764.