(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikköjä asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI PÄÄKAUPUNKISEUDUN ASUNTORAKENTAMISEEN


PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

HELSINKI

Asuntorakentamisen projektipäällikkönä vastaat omaperusteisten hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja rakennuttamisesta. Vastaat lisäksi erikseen sovituista suunnittelun ohjauksen ja rakennuttamisen kehitystehtävistä. Teet hankkeidesi osalta tiivistä yhteistyötä mm. hankekehityksen, laskennan, hankinnan, työmaaorganisaation, asuntomyynnin ja markkinoinnin kanssa.

Haemme motivoituneita ja innovatiivisia toteuttajia, joilla on positiivinen ote työhön ja ihmisiin. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Sinulla on kokemusta suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta sekä viranomaisyhteistyöstä ja sovellat osaamistasi idearikkaasti. Toimit aktiivisessa yhteistyössä hankkeiden eri osapuolten kanssa ja ratkaiset päivittäisessä työssä eteen nousevat haasteet yhdessä keskustellen. Sinulla on

  • kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä menestyksekkäästä projektin johtamisesta
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • sujuvat Microsoft Office, Solibri Model Checker ja AutoCad-taidot, sekä kykyä ja intoa omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto, AMK/diplomi-insinööri

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttajapäällikkö Jarkko Mäenpää, puh. 050 432 4745 ja rakennuttajapäällikkö Esko Seppänen, puh. 050 661 63.

HAE TEHTÄVÄÄN 04.06.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!


YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.