(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikköjä asuntorakentamiseen ja asuntorakentamisen tietomallintamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Haemme Helsinkiin

Projektipäällikköä asuntorakentamiseen ja asuntorakentamisen tietomallinnukseen

Asuntorakentamisen projektipäällikkönä vastaat omaperusteisten hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja rakennuttamisesta. Vastaat lisäksi erikseen sovituista suunnittelun ohjauksen ja rakennuttamisen kehitystehtävistä. Teet hankkeidesi osalta tiivistä yhteistyötä mm. hankekehityksen, laskennan, hankinnan ja työmaaorganisaation sekä asuntomyynnin -ja markkinoinnin kanssa.

BIM-projektipäällikkönä toimit pääkaupunkiseudun asuntorakentamisen suunnittelun ja ohjauksen tietomalliasiantuntijana ja -koordinaattorina koko rakentamisen ketjussa. Vastaat tietomallintamisen kehittämisestä, käytön ohjeistamisesta sekä toimintamallien luomisesta ja soveltamisesta projektin eri vaiheissa malleja käytettäessä.

Etsimme

Haemme motivoituneita ja innovatiivisia toteuttajia, joilla on positiivinen ote työhön ja ihmisiin. Omaat kokemusta suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta sekä viranomaisyhteistyöstä tai tietomallintamisesta ja tietomalliohjelmistoista, ja sovellat osaamistasi idearikkaasti. BIM- projektipäällikkönä jaat osaamistasi sujuvasti myös kollegoidesi kanssa ja opastat heitä tietomallintamisen saloihin. Toimit aktiivisessa yhteistyössä hankkeiden eri osapuolien kanssa ja ratkaiset päivittäisessä työssä eteen nousevat haasteet yhdessä keskustellen. Sinulla on

  • kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä menestyksekkäästä projektin johtamisesta
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • sujuvat MSOffice-, Solibri Model Checker- ja AutoCad-taidot, sekä kykyä ja intoa omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto, AMK/diplomi-insinööri

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttajapäällikkö Jarkko Mäenpää, puh. 050 432 4745 ja rakennuttajapäällikkö Esko Seppänen, puh. 050 661 63.

Jätä hakemuksesi 5.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.