(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikköitä ja valvojia uusiin toimitila-, infra- ja teollisuusprojekteihin
Sweco PM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko olla yksi edelläkävijöistä?

Haemme Turkuun
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖITÄ JA VALVOJIA UUSIIN TOIMITILA-, INFRA- JA TEOLLISUUSPROJEKTEIHIN

Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien rakennuttamis- ja valvontatehtävistä, valvojat toimivat tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Olet yhteistyökykyinen, ratkaisuhakuinen ja motivoitunut kehittymään työssäsi. Haluat tarjota parhaan palvelun asiakkaillemme. Alan pätevyys (RAP tai valvoja) katsotaan eduksi. Arvostamme mm. siltaosaamista sekä kokemusta isoista väylähankkeista ja teollisuusprojekteista.

Tehtävään valittavien henkilöiden toimenkuvat tarkentuvat henkilöiden kokemuksen ja taustan perusteella.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme osaava ja reipashenkinen työyhteisö, jossa toimimme tilaajan luottohenkilöinä. Henkilökunnaltamme edellytämme palvelualttiutta, korkeaa työmoraalia ja hyvää yhteistyökykyä. Sweco PM Oy:n Turun vahvuus on yhteensä 9 henkilöä.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Voit olla urallasi eteenpäin pyrkivä nuori projekti-insinööri, projektipäällikkönä ensiaskeleitasi ottava rakennusalan asiantuntija tai kykysi jo näyttänyt kokenut projektinvetäjä. Arvostamme aktiivista asennetta, aikaansaavaa työskentelytapaa ja hyvää näkemystä projektihoidosta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Antti Heikkilä, puh. 040 6747 616, antti.heikkila(a)sweco.fi.

Hakuaika päättyy 12.3.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hakupainikkeen kautta.