(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikköharjoittelija, kesätyö, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Kuopio
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään koulutustasi ja kehittää itseäsi johtavan infraverkkoalan toimijan työntekijänä? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla Eltel Networks Oy:n seuraava projektipäällikköharjoittelija! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle projektipäällikköharjoittelijaa neljän kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Kuopioon. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Projektipäällikköharjoittelijana tehtävänäsi on johtaa työmaiden toimintaa monipuolisesti harjoittelijan roolissa. Työmaalla pääset toimimaan työnohjauksen ja maanrakennustöiden valvomisen parissa. Seuraat yleisesti toimintaa ja raportoit sitä Exceliin. Tehtäviisi kuuluu myös dokumentointi, laskutus ja yhteydenpito sekä sidosryhmiin että loppuasiakkaisiin. 

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi

 

Pääasialliset tehtävät

 • Työmaalla työnohjaaminen ja maanrakennustöiden valvominen
 • Työn raportointi Exceliin ja laskutus
 • Yhteydenpito sidosryhmiin sekä loppuasiakkaisiin

Odotamme sinulta

 • Loppuvaiheen AMK-opintoja (esim. sähkö- tai maanrakennustekniikka)
 • B-ajokorttia, oma auto katsotaan eduksi
 • Sujuvaa osaamista MS Office -ohjelmien parissa
 • Sujuvaa sekä suomen että englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kasvaa ja kehittyä alan tehtävissä
 • Mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa työympäristössä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.6.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.