(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikköharjoittelija aurinkosähköjärjestelmien pariin Eltelille Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Tarjoamme loistavan tilaisuuden teknisen taustan omaavalle henkilölle aurinkosähköjärjestelmien parissa. Projektipäällikköharjoittelijana pääset ottamaan vastuuta pientalokohteiden aurinkosähköprojekteista osana tiimiä. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja nautit ongelmanratkaisusta, lue lisää ja hae tehtävää!
KUVAUS
Projektipäällikköharjoittelijana pääset työskentelemään aurinkosähköjärjestelmien parissa. Tämä tehtävä tarjoaa näköalapaikan mielenkiintoiselle toimialalle ja mahdollisuuden ottaa vastuuta kuluttaja-asiakkaiden pientalokohteista.

Tarjoamme


* hyvän perehdytyksen tehtävään
* näköalapaikan aurinkosähköjärjestelmien parissa
* vastuullisen tehtävän kuluttaja-asiakkaiden pientalokohteissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviin kuuluu pientalokohteiden aurinkosähköprojekteista vastaaminen. Projektipäällikkoharjoittelija vie projektit läpi itsenäisesti tilausten vastaanottamisesta ja alihankkijoiden ohjauksesta projektiraportointiin ja laskutukseen asti.


* pientalokohteiden aurinkosähköprojekteista vastaaminen
* projektin läpivienti alusta loppuun ja alihankkijoiden ohjaus
* projektiraportointi ja laskutus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta (esim. energiatekniikka, rakennustekniikka, sähkötekniikka). Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta kontaktoida ostajia. Projektien läpiviemisen vuoksi henkilöllä tulisi olla hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot. Eduksi katsotaan aiempi kokemus sähköasentajan tehtävistä.


* soveltuva tekninen koulutustausta (esim. energiatekniikka, sähkötekniikka, talotekniikka)
* asiakaspalveluhenkinen asenne ja rohkeutta kontaktoida ostajia
* kyky oppia nopeasti uutta asiaa ja uusia järjestelmiä
* sujuva suomi, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi


Työntekijänä ja kollegana olet:


* hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
* nautit ongelmanratkaisusta
* järjestelmällinen ja hyvät organisointitaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 30.9.2019 saakka, jatko mahdollinen osa-aikaisesti talvikaudella, sekä mahdollisuus neuvotella kokoaikaisuus loppumaan koulun vuoksi syyskuun alusta
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel Networks Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien