Projektipäällikkö/asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Helsingin seudun kauppakamari www.helsinki.chamber.fi etsii Ennakointikamariin vastuullista projektipäällikköä/asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kevääseen 2023 saakka. 

Etsimällämme osaajalla on 

•    ylempi korkeakoulututkinto, 
•    erinomaiset analyyttiset taidot, 
•    kyky tavoitteelliseen ja verkostomaiseen työskentelyyn sekä 
•    hyvät viestintätaidot.     

Ennakointikamarin vetäjänä sinulla on taito ymmärtää määrällisiä ja laadullisia tilastollisia analyysejä. Osaat tunnistaa tarpeita ja tiivistää monimutkaisia asioita kokonaisuuksiksi, joilla edistetään työvoiman saatavuutta. Menestymiselle tehtävässä on eduksi, että hallitset tilastollisia menetelmiä ja työkaluja, ymmärrät yhteiskunnallista päätöksentekoa ja sinulla on kyky hyödyntää Ennakointikamari-verkostossa olevaa tietotaitoa.       

Työskentelet tiiviisti korkeakoulujen ja oppilaitosten johdon ja asiantuntijoiden, Uudenmaan TE-hallinnon tutkijoiden, Uudenmaan liiton asiantuntijoiden sekä yritysedustajien ja kauppakamarin asiantuntijoiden kanssa. Mottona on yhdistää ja jalostaa tietoa, josta luodaan uutta tietoa sekä tuotetaan yhdessä näkemyksiä toimenpiteiksi, joilla edistetään seudun ja yritysten kilpailukykyä.

Toivomme että voisit aloittaa huhti-toukokuussa ja toimipaikkasi on Helsingin keskustassa Kalevankadulla kauppakamarin toimistossa. Tarjolla on mielenkiintoinen, haastava ja uudentyyppinen tehtävä. Tulet työyhteisöön, jossa on reilu meininki, selkeät pelisäännöt, hyvät työsuhde-edut ja kollegoina ja yhteistyökumppaneina alojensa parhaat asiantuntijat.   

Ennakointikamari on Uudenmaan strateginen asiantuntijafoorumi, jossa osaavan työvoiman saatavuutta tarkastellaan kysynnän ja tarjonnan näkökulmasta. 

Vaalikauden loppuun ulottuvalla uudella sopimuskaudella tavoitteena on

•    laatia tilannearvioita Uudenmaan työvoiman kysynnästä ja tarjonnasta sekä osaamistarpeista, 
•    vahvistaa Uudenmaan alueen työvoiman ja osaamisen kysyntään ja tarjontaan vaikuttavien toimijoiden yhteistyötä, 
•    tukea alueen yritysten, oppilaitosten ja viranomaisten aktiivisen ja yhteistyökykyisen ekosysteemin muodostumista sekä Uudenmaan liiton pitkäaikaisen ennakoinnin tarpeita ja vaikuttaa Uudenmaan voimavaroihin ja kilpailukykyyn. 

Ennakointikamarin omistajia ovat Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, AEL-Amiedu, MERCURIA Kauppiaitten kauppaoppilaitos, Business College Helsinki, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, Careeria, Seurakuntaopisto, Suomen Diakoniaopisto, Laurea, Haaga-Helia, Metropolia, Helsingin yliopisto, Uudenmaan ELY-keskus ja TE-toimisto, Uudenmaan liitto ja Helsingin seudun kauppakamari, joka koordinoi Ennakointikamarin toimintaa. 

Lisätietoja Ennakointikamarista www.ennakointikamari.fi.    

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus palkkatoiveineen 24.2.2020. mennessä: rekry@helsinki.chamber.fi, aihekenttään tunnus ”Ennakointikamari” 
Lisätietoja antavat Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Markku Lahtinen p. 050 571 3564, markku.lahtinen@chamber.fi (pe 14.2. klo 13–14 ja ma 17.2. klo 13–14) ja 
asiantuntija Riikka Vataja, p. 040 536 0954, riikka.vataja@chamber.fi (pe 14.2. 13 -14 ja ma 17.2. klo 9 –10).
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot