Projektipäällikkö/asiantuntija siltasuunnitteluun ja siltojen korjaussuunnitteluun
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista?

Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Haemme siltasuunnitteluyksikköön projektipäällikköä/asiantuntijaa siltasuunnitteluun ja siltojen korjaussuunnitteluun.

Monipuolisia tehtäviä

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden lähteä kehittämään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa Destian toimintaedellytyksiä kaupunkiympäristössä. Projektipäällikkönä vastaat projektien laadukkaasta johtamisesta ja toteuttamisesta monipuolisessa infran tehtäväkentässä. Asiantuntijana osallistut vastaavana siltasuunnittelijana esimerkiksi ST -hankkeiden suunnitteluun. Työn sisältö voi tietysti olla myös vaihtelevasti siltojen- ja taitorakenteiden uudis- ja korjaussuunnittelua projektipäällikön tai asiantuntijan roolissa, joten tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Tampere, Vantaa tai Kuopio). Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme asennetta tarttua asioihin

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (DI tai Insinööri) sekä kokemusta projektipäällikön-/asiantuntijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Odotamme myös, että sinulla on joitain FISE-pätevyyksiä (esim. betoni-, puu- ja teräsrakenteiden suunnittelija, betonirakenteiden korjaussuunnittelija) tai valmius hakea niitä. Pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen uudis- ja tai korjaussuunnittelusta katsotaan eduksi. Myös tietomallintamisen taitaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun, sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja. Destiassa etsimme myös ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen), joten koethan myös arvomme omaksesi.

Tuomas kertoo lisää  

Yksikön päällikkö Tuomas kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä, 040 767 9984 tai tuomas.lehtinen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

 

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Tampere, Vantaa, Kuopio

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot