Projektipäällikkö/asiantuntija siltasuunnitteluun ja siltojen korjaussuunnitteluun, Suunnittelupalve
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Liity joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa!

Haemme projektipäällikköä/asiantuntijaa siltasuunnitteluun ja siltojen korjaussuunnitteluun Destian siltasuunnitteluyksikköön.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Destia on yksi harvoista yrityksistä, missä koko infran kenttä ja elinkaari löytyvät saman katon alta. Eli Destiasta löytyy suunnittelun lisäksi, myös hankekehitys, urakointi ja kunnossapito. Suunnittelussa mietitäänkin usein varsinkin haastavimmissa paikoissa optimaalisin ratkaisu yhdessä urakoinnin kanssa, jolloin suunnittelussa tulee huomioitua, myös rakenteiden toteutettavuus. Tämän lisäksi suunnittelijan kynnys käydä työmaalla on tehty hyvin pieneksi, joka helpottaa suunnittelutyön tekemistä ja tuo mukavan piristyksen arjen toimistotyölle.

Projektipäällikkönä/asiantuntijana pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä.

Projektipäällikkönä vastaat projektien laadukkaasta johtamisesta ja toteuttamisesta monipuolisessa infran tehtäväkentässä. Asiantuntijana osallistut vastaavana siltasuunnittelijana esimerkiksi ST -hankkeiden suunnitteluun. Työn sisältö voi tietysti olla myös vaihtelevasti siltojen- ja taitorakenteiden uudis- ja korjaussuunnittelua projektipäällikön tai asiantuntijan roolissa, joten tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Destia on infra-alan inhimillinen ja rehti työpaikka, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. Yhdessä sinun kanssasi varmistamme, että tehtäväsi ovat yhteensopivia oman osaamisesi ja mielenkiintojesi kanssa ja pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, missä koko infran elinkaari löytyy saman katon alta. 

On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi ja siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Kuopio, Tampere tai Vantaa). Työsuhde on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa heti sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään aktiivista työtä arvojemme mukaisesti sekä niiden vahvistamiseksi. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (DI tai Insinööri) sekä kokemusta projektipäällikön-/asiantuntijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Toivomme myös, että sinulla on joitain FISE-pätevyyksiä (esim. betoni-, puu- ja teräsrakenteiden suunnittelija, betonirakenteiden korjaussuunnittelija) tai valmius hakea niitä. Pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen uudis- ja tai korjaussuunnittelusta sekä tietomallintamisen taitaminen katsotaan eduksi.

Työssä sinun ei tarvitse olla yksin, mutta tarvitset siihen itsenäisen työskentelyotteen. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet pitkäjänteisessä yhteistyössä olevan voimaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esihenkilö ja yksikön päällikkö Tuomas Lehtinen, 040 767 9984 tai tuomas.lehtinen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Hatanpään valtatie 30

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot