(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/asiantuntija geosuunnitteluun
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme geosuunnitteluyksikköön kokenutta geosuunnittelijaa projektipäällikön tai vaihtoehtoisesti asiantuntijan tehtäviin.

Mitä on tarjolla?

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden lähteä kehittämään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa Destian toimintaedellytyksiä kaupunkiympäristössä. Roolissasi pääset vapaasti vaikuttamaan muun muassa projektiesi sisältöön, saat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallasi uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä projekteissa.

Projektipäällikkönä vastaat projektien laadukkaasta johtamisesta ja toteuttamisesta monipuolisessa infran tehtäväkentässä. Asiantuntijana osallistut vastaavana geosuunnittelijana esimerkiksi ST -hankkeiden suunnitteluun. Työn sisältö voi tietysti olla yhtälailla molempia, joten tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi näistä muutamasta vaihtoehdosta (Oulu,Tampere, Kuopio, Jyväskylä tai Vantaa). Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Sinusta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä useamman vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Odotamme myös, että sinulla on pohjarakennesuunnittelijan FISE pätevyydet tai valmius hakea niitä. Pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen ja tukiseinien geoteknisestä suunnittelusta katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja. Destiassa etsimme myös ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen), joten koethan myös arvomme omaksesi.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työstä Destiassa?

Ole Anttiin yhteyksissä: yksikön päällikkö Antti Ikonen, 040 835 7023 tai antti.ikonen@destia.fi. 

Ja sitten hakemaan!

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut