(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikköä
Turun Tunnin Juna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Turun Tunnin Juna OY hakee projektipäällikköä

Turun Tunnin Juna Oy on viime vuoden lopulla perustettu hankeyhtiö, joka keskittyy nopean raideyhteyden varmistamiseen Turun ja Helsingin välillä. Sen tehtävä on Helsinki-Turku-välisen raideyhteyteen liittyvän raideliikenneinfrastruktuurin suunnittelu ja rahoittaminen rakentamisvalmiuteen asti. EU on myöntänyt hankkeelle 37,5 milj. € tukea (CEF). Hankkeen taustalla on halu kehittää kestäviä ratkaisuja, jotka samanaikaisesti vahvistavat alueiden kehittymistä ja niiden saavutettavuutta sekä Suomen kilpailukykyä. 

Edellytämme hakijalta projektinjohtokokemusta sekä vankkaa ymmärrystä rautatiesuunnittelun kokonaisuudesta mukaan lukien ratateknisen suunnittelun tuntemus. Työssä on etua kaavoitus- ja ratasuunnittelun hallinnollisten prosessien sekä kokonaisuuteen liittyvien säädösten ja määräysten tuntemisesta. Eduksi katsotaan myös suunnittelujärjestelmien ja -ohjelmistojen tunteminen. Projektipäälliköltä odotetaan vahvoja neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa tiimipelaamista. Aktiivinen ote ja halu toimia projektin vetovastuussa on tärkeää. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan vähintään kymmenen vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä sekä teknisen alan koulutusta. 

TARJOAMME SINULLE

  • Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • Dynaamisen työympäristön  
  • Näköalapaikan ympäristöystävällisen liikennejärjestelmän kehittämiseen
  • Mahdollisuuden kehittää uutta yhtiötä

Pyydämme hakemaan tehtävään 2.3.2021 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen. 

Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa TTJ:n hallituksen puheenjohtaja Minna Forsström keskiviikkona 24.2. klo 9–11 numerosta 040 702 9896.