Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Haemme nyt talotekniikan PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Vaasa-Seinäjoki-Kokkola alueelle

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Projektipäällikkönä vastaat alueesi asiakasyhteistyöstä, laskennasta, esimiestehtävistä sekä operatiivisesta toiminnasta. Teet tiivistä yhteistyötä nimettyjen asiakkuuksien kanssa vastaten asiakkaille raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille. Lisäksi vastaat nimettyjen kohteiden työnjohdosta, resursoinnista, raportoinnista sekä työturvallisuudesta.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-16 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vaasassa, mutta myös Seinäjoki tai Kokkola ovat mahdollisia. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävän laaja-alaista kokemusta talotekniikan alalta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten teknikko tai insinööri. Voit olla jo alalla pidempään toiminut kokenut konkari tai vastavalmistunut, innokas oppimaan uutta. Olet yhteistyökykyinen verkostoituja toimien tuloksellisesti yli organisaatiorajojen. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi ja asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luontevaa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja sujuva suomen kielen osaaminen. Eduksi katsomme englannin ja ruotsin kielen osaamisen. Taskustasi löytyy B-ajokortti ja sinulla on auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ison ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme myös kattavat urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Toni Puska, puh. 040 574 7043.

Mikäli tämä voisi olla sinun paikkasi, jätä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, viimeistään 15.12.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot