Projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Olisitko sinä uusi projektipäällikkömme ja työcaverimme? 
 
Oli projektissa kyse sitten uusien väliseinien asentamisesta tai lämmitysjärjestelmän muutoksesta, olet se tyyppi, joka mahdollistaa tiimisi muiden jäsenten onnistumisen. Pidät taitavasti hallinnassa projektien tekniset, taloudelliset ja aikataululliset tavoitteet ja viestit niistä selväsanaisesti sekä tekijöille että asiakkaille.  

Tiimiimme ovat yhtä lailla tervetulleita kokeneet tekijät sekä nuoret ja innokkaat uransa alkupäässä olevat tekijät. Sinun ei tarvitse olla valmis superammattilainen, sillä saat kyllä apua tiimiltäsi.  
 
Toivomme kyllä, että sinulta löytyy sopivasti ymmärrystä ja kokemusta kaikesta rakentamiseen liittyvästä. Koulutukseltasi olet kenties insinööri, tai muu soveltuva taitaja. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on hyvä asenne ja mentaliteetti, että hommat viedään loppuun asti – piste. 

Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Se voi näyttää seuraavanlaiselta

  • Olet vetovastuussa monipuolisista ja vaihtuvista projekteista, joita toteutetaan pääasiassa asiakkaidemme käytössä olevissa kiinteistöissä.  
  • Suunnittelet projektin läpiviennin ja aikataulutat, kommunikoit ja valvot projektien menestyksekästä toteutusta.  
  • Johdat urakoitsijoita varmalla otteella aina kilpailutuksesta loppuselvitykseen asti.  
  • Pyörität samaan aikaan useampaa projektia. Sinulla on suunnitelmallinen ote, ja viet projekteja vakaasti eteenpäin. 
  • Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja varmistat, että sekä asiakas että kiinteistön loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä. 
  • Hoidat paperityötkin näppärästi ja raportoit projektin etenemisestä ja taloudesta. 

Psst. Kiinteistöjohtamisen tiimissämme on muuten auki mm. energia-asiantuntijan ja kiinteistömanagerin paikat – käy kurkkaamassa kaikki avoimet työpaikat kampanjasivultamme


Miksi projektipäälliköksi Caverionille? 

Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Ja meillä on siitä näyttöjä: olemme esimerkiksi pudottaneet asiakkaamme Varman CO2-päästöjä 1800 tonnia kahdessa vuodessa. Caverionilla pääset tekemään muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. 

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria).  

Kenties näistä syistä kiinteistöjohtamisen tiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa. Pääset tutustumaan kenties tulevaan tiimiisi katsomalla heidän terveisensä tältä videolta

Työn sijainti: Töitä riittää koko Suomessa, mutta eniten tilaa tiimeissä meillä on pk-seudulla ja Tampereella. 

Työn aloitus: meillä on kasvava tarve rakennuttamisen projektinjohdon ammattilaisille, joten aloittamisesta voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan. 


Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomakkeemme sivun lopussa. 

Kysy lisätietoja avoimesta työpaikasta soittamalla Jari Perelle 044 755 87 28. Soittoajat arkisin 16-18. 

 
Caverion – tuleva työpaikkasi? 

Kiinteistöjohtamisen tiimissä pidämme huolen siitä, että kiinteistöjen käyttäjillä on mukavat olosuhteet olla ja työskennellä kiinteistön koko elinkaaren ajan. Työmme tuloksena kiinteistöjen arvo säilyy ja kiinteistöjen toiminta kehittyy kestävämpään suuntaan. 

Tälläkin hetkellä hallinnoimme 1 100 erilaista kiinteistöä. Mukana on niin toimistoja, kauppakeskuksia, logistiikkakeskuksia, data centereitä, kuin kouluja ja uima- ja jäähallejakin. Johdettavia neliöitä kertyy peräti 4 miljoonan neliömetrin verran.  

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot