Projektipäällikkö
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Etsitkö mielenkiintoista ja haastavaa työtehtävää, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon ja sähköurakoinnin toimialalla? Me haemme projektipäällikköä Etelä-Suomen alueelle vastaamaan teollisuuden asiakkuuskohteistamme. Toimipisteenä ensisijaisesti Nurmijärven Rajamäki.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tässä liikkuvassa työssä pääset suunnittelemaan itse työpäivääsi ja työskentelemään joustavasti myös etänä. Olet kuitenkin osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi kilpailukykyisen palkan, lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Koemme myös tärkeäksi oman osaamisen kehittämisen ja ammattitaidon ylläpitämisen. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektipäällikön työtehtäviin kuuluvat projektien sekä asiakkuuksien hoitaminen.  Myös työnjohdolliset tehtävät asentajille, kuten resurssien ohjaaminen, materiaalin hankinta sekä työturvallisuuden varmistaminen kuuluvat toimenkuvaasi. Toimit sähkötekniikan asiantuntijana ja vastaat, että projektit hoidetaan sovitun mukaisesti. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada projektitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy aiempaa kokemusta teollisuuden prosessisähkö- ja automaatioasennuksista, sekä sähköprojektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta. Toivomme sinulta sähköinsinöörin tai -teknikon koulutusta. Katsomme eduksi S1 sähköpätevyyden.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jussi Vesala, p. 040 352 1070. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen p. 050 500 4190 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1

Hae tehtävää 28.11.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525450
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rajamäki