Projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Olisitko sinä uusi projektipäällikkömme ja työcaverimme?

Rakennusautomaation projektipäällikkönä toimit ylivelhona, joka huolehtii, että hommat etenevät kuin taika. Pidät hallinnassa projektin kuin projektin tekniset, taloudelliset ja aikataululliset tavoitteet. Koulutukseltasi olet kenties insinööri, tai muu soveltuva taituri. 

Toivomme, että sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta vastaavista töistä. Meidän puolestamme saat myös olla kilometrejä kerryttänyt konkari, sillä projektipäälliköidemme vastuut vaihtelevat kokemuksen ja erityisosaamisen mukaan. Jos sinulla on intoa ja osaamista, saatat myös vetää esihenkilön viitan harteillesi isommissa projekteissa.

Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Se voi näyttää seuraavanlaiselta:

  • Olet ruorissa palkitsevissa projekteissa. Ohjaat projektin kohti sovittuja tavoitteita ja varmistat projektin kannattavuuden. Seuraat työn etenemistä ja valmistumisastetta.
  • Toimit oman projektitiimisi esihenkilönä ja suunnittelet, aikataulutat, kommunikoit ja valvot porukan menestyksekästä työntekoa.
  • Pidät huolen, että hankkeen logistiikka pelaa ja tekijöillä on tarvittavat materiaalit työmaalla oikeaan aikaan. 
  • Hoidat paperityötkin näppärästi ja raportoit projektin etenemisestä ja taloudesta.
  • Olet mukana projektien myyntiprosessissa kokemuksesi mukaan, vaikka tukena tarjousten tekemisessä tai sitten hoidat koko homman itsenäisesti hinnoittelusta tarjoukseen. 

Psst. Meidän rakennusautomaatiotiimissämme on muuten auki myös automaatioasentajan, projektinhoitajan, projektipäällikön sekä huoltopäällikön paikat – käy kurkkaamassa kampanjasivultamme lisätietoja.

Miksi rakennusautomaation projektipäälliköksi Caverionille?
 
Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). 

Kenties näistä syistä rakennusautomaatiotiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa ja asiakastyytyväisyytemmekin on korkealla. Esimerkiksi projektipäällikkömme Villen mukaan juuri työporukka on parasta Caverionilla. Voit lukea Villen työstä lisää caverikirjastamme.

Työn sijainti: Etsimme uusia projektipäälliköitä valtakunnallisesti, ympäri Suomen.

Palkkaus: olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomake sivun lopussa.

Kysy lisätietoja avoimesta työpaikasta soittamalla Harri Korpijaakolle, puh. 040 577 4031. Soittoajat: perjantaisin 19.11., 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 12-14. 

Harrin tavoitat myös sähköpostilla: harri.korpijaakko@caverion.com

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Älykaupunkeja ei luoda tyhjästä. Ne luodaan tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset ja teollisuuslaitokset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi kerrallaan. Tavoitteena on tarjota sen asukkaille terveellisempi, toimivampi ja turvallisempi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä, sillä rakennusautomaatio on kriittinen osa älykaupunkien nousua Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla

Tule rakentamaan älykaupunkien elintärkeää infraa kanssamme! #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot