Projektipäällikkö
If Vahinkovakuutus Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Projektipäällikkö

Haluatko jättää kädenjälkesi siihen, miten autamme ifläisiä onnistumaan työssään? Toimitilamuutos, kiinteistön kehityshanke, palvelurakenteeseen kuuluva uudistus tai yhteistyöprojekti liiketoimintayksikön kanssa. Nyt tähän on mahdollisuus! 

Tehtäväsi  
Projektipäällikkönä sinulta odotetaan ammattitaitoista ja aktiivista otetta projektien johtamisessa. Yksikön toimintaa toteutetaan palvelujohtamisen opein ja yhdessä rakennetun projektirakenteen tukemana. Teemme työtä Ifin sisällä Suomessa ja pohjoismaisessa yhteisössä sekä myös laajan kumppaniverkostomme kanssa.   

Tehtäviin kuuluvat mm. Ifin eri toimipisteissä tapahtuvien toimitilaprojektien (remontit, uudistukset) johtaminen sekä toimitilapalveluiden kehittäminen. Kumppaneina arjessa sinulla ovat Toimitilapalveluiden tiimi ja liiketoiminnan sisäiset kumppanit sekä ulkoiset yhteistyökumppanit. Projektikohtaisesti teemme yhteistyötä myös pohjoismaisten ifläisten kanssa. 

Tiimisi  
Tulet sijoittumaan Group Services -yksikköön ja sen Toimitilapalveluiden tiimiin. Pääset osaksi toimitila-ammattilaisten joukkoa, jossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys Ifläisten onnistuneen työpäivän mahdollistajana. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Turussa. Tehtävän hoitaminen saattaa edellyttää projektikohtaista matkustamista myös muualla Suomessa ja pohjoismaisissa. 

Työyhteisössämme uskomme Ifin arvoihin. Niiden pohjalta kannustamme yksikössämme proaktiiviseen otteeseen ja positiiviseen tekemisen asenteeseen. Yhteistyökyky sekä tiimissämme että sisäisten ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa on avainasemassa menestyäksesi tehtävässä.  

Kuka olet? 
Sinulla on kokemusta ja osaamista projektien menestyksekkäästä johtamisesta sekä taitoa, tahtoa ja näkemystä kehittää toimintaamme. Sinulla on oma-aloitteinen ja ennakoiva ote työtehtäviin sekä halua haastaa itsesi kasvamaan. 

Sinulla on myös 

  • kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja taidot    
  • mahdollisesti kokemusta kiinteistö- ja/tai toimitilapalveluiden tehtävistä  
  • hyvät esiintymistaidot   
  • hyvät taidot tuottaa kirjallista dokumentaatiota     
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi  
  • vahvaa tiimihenkeä ja yhdessä onnistumisen tahtoa 

Käytännön asiat ja lisätiedot  

Aloitus: 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan 
Sijainti: Turku. Käytössämme on hybridityön malli eli työtä on mahdollisuus tehdä osin etänä. 
Työsuhde: Vakituinen 
Viimeinen hakupäivä: 22.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: Tiedustelut arkisin klo 14-16 välillä, Head of Facility Services Anne Ketola (040 7482984). 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot