Projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Projektipäällikkö

Caverion Suomi Oy, liike ja toimitilayksikkö 

 

Etsitkö uusia haasteita talotekniikan alalta? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa? Vahvistamme projektiorganisaatiotamme ja haemme vahvistusta IV-tiimiimme pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan ilmanvaihtourakoista. Työkohteina ovat erilaiset liike- ja toimitilakiinteistöt. IV-tiimi on osa liike- ja toimitilat yksikköä, joka toteuttaa asiakkaille Talotekniikan-projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Vastaat osaltasi IV-projektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä.

 

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa, sekä osaavat työcaverit ja miellyttävän työympäristön. Nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat myös etätyöskentelyn, jolloin tehtävä hoitaminen ei edellytä jokapäiväistä toimipisteellä olemista. Meille on tärkeää, että onnistut ja viihdyt työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla mm. säännöllistä koulutusta, liikuntaetuja ja omat työterveyspalvelut. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu meihin: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

 

Tarjoamme sinulle:

mielenkiintoiset projektit
rennon, tiiviin ja toimivan projektitiimin
itsenäisen ja joustavan työnkuvan
talon tuen kehittymiseesi
Kehittymisen ja kokonaistalotekniikkaymmärryksen lisääntymisen myötä työnkuvaa on mahdollisuus muokata vastaamaan enemmän kokonaistalotekniikkahankkeen kokonaisuuden koordinoijaksi (talotekniikkapäällikkö).

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

IV-projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
projektien hankintatoimi yhdessä hankintatiimin kanssa
lisä- ja muutostyöprosessi
toimiminen eri sidosryhmien kanssa
Toimit mielelläsi eri yhteistyökumppanien kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat urakkatiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Kokemus monipuolisten talotekniikkaprojektien toteuttamisesta katsotaan eduksi. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva ( LVI- insinööri/teknikko) ja omaat motivaatiota kehittää omaa osaamista vielä lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Toiviainen numerosta 046 923 3872.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 29.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. #LI-TN1

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot