Projektipäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

ELCOLINE GROUP ON VUONNA 2002 PERUSTETTU URAKOINTI- JA KUNNOSSAPITOALAN YRITYS, JONKA ASIAKKAITA OVAT KANSAINVÄLISET TEOLLISUUSYRITYKSET

Elcoline Group työllistää noin 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa. Elcoline erottautuu kilpailijoistaan mm. poikkeuksellisen laajalla palvelutarjonnalla, erinomaisella palvelukulttuurilla ja liiketoimintaa tukevilla digitaalisilla työkaluilla.

Kiinnostaako sinua johtaa laivansähköistysprojekteja? Ota seuraava askel urallasi ja hae Elcoline Industrial Service Oy:lle projektipäälliköksi Rauman tai Turun telakoille! 

Tehtävänkuva

Projektipäällikkönä Elcolinella vastaat laivanrakennuksessa tapahtuvista sähköistysprojekteista. Toimintaympäristösi on vaativien laivaprojektien keskellä, käsittäen uudisrakkenuslaivat, laivakonversiot ja operoivat laivat. Pääset ottamaan ohjat käsiisi ja hoitamaan projektin alkumetreiltä aina asiakkaalle luovutukseen saakka. Olet tarvittaessa tukemassa muun teollisuuden sähköistykseen liittyvää projektinhoitoa, tarjouslaskentaa sekä muita mahdollisia kehitysprojekteja. Toimit esimiehenä projektista riippuen keskimäärin 5-30 henkilölle. 

Katso Elcolinen rekryvideo tästä https://www.youtube.com/watch?v=lr2gk4c3b-8!

Odotukset

 • Soveltuva koulutus, sähköinsinööri/teknikko
 • Muutaman vuoden kokemus alalta
 • Yleisten IT-työkalujen hallinta
 • Paineen ja kiireen alla toimiminen
 • Vastuullisuus ja joustavuus
 • Taloudellinen ajattelutapa

Eduksi katsotaan aikaisempi tuntemus laivanrakennusprosessista sekä hyvät englannin kielen taidot. Tulet toimimaan ympäristössä, jossa toimeliaisuudesta sekä hyvistä vuorovaikutustaidoista on hyötyä. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä olet muut huomioon ottava tiimityöntekijä. Haluat sitoutua työhösi pidemmäksi aikaan ja päästä ammattitaitoisen tiimin mukaan kehittämään niin Elcolinea kuin itseäsi!

Työsuhde

Valitut hakijat siirtyvät suoraan Elcolinen kirjoille. Elcoline Industrial Service Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- sekä mekaanisiin kunnossapitotöihin teollisuudessa ja meriteollisuudessa. 

 

Tämä on mahtava mahdollisuus päästä luomaan uraa sekä kehittämään itseäsi että Elcolinen palveluita! Hae siis paikkaa jo tänään tämän linkin alta! Haku auki 30.11. saakka.

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta! 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-assistenttimme Akseli Uutela: (akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1505134
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Kokoonpano, kunnossapito ja huolto, Raskas teollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Eura, Harjavalta, Merikarvia, Pomarkku, Pori, Rauma, Varsinais-Suomi, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Masku, Mynämäki, Naantali, Pyhäranta, Raisio, Rusko, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki