Projektipäällikkö
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2021

Haluatko mukaan huipputiimiin, jonka tehtävänä on pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä?

Yksikössämme tuotetaan infra- ja tietoturvapalveluita sekä digitaalisia käyttäjätukipalveluita laajasti kaikille toimialoille Suomessa.Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistuksia lukuisiin mielenkiintoisiin tehtäviin. Nautit asiakasprojekteissa työskentelystä, tiimityöstä ja itsesi kehittämisestä.

Lue lisää toiminnastamme Managed IT ja IT-ulkoistuspalvelut sivustolta

Etsimme parhaillaan projektipäällikköä Global Technology Operations-yksikköömme.

Tässä roolissa pääset näyttämään kyntesi IT-infraliiketoiminnan ulkoistusprojekteissa ja muutoshankkeissa. Tarjoustiimin kanssa osallistuisit myyntihankkeisiin, joissa vastaisit transitio- ja transformaatiohanke- kokonaisuuden laskennasta, suunnittelusta, ratkaisusta sekä tarjouksen valmistelusta.

Lisäksi osallistut tarjousesittelyihin, hankesuunnitteluun asiakkaan kanssa sekä vastaamaan toimitettavasta kokonaisuudesta aina jatkuvien palveluiden tuotantoon siirtoon saakka. Rooli mahdollistaa näkökentän IT-palveluliiketoiminnan eri vaiheisiin sekä työskentelyn mielenkiintoisten ja kansainvälisten asiakasyritysten kanssa eri toimialoilta sekä julkishallinnossa.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• IT Infrastruktuuri-palveluiden ja niihin liittyvien teknologioiden tuntemusta.
• Loppukäyttäjäpalveluiden vastaava tuntemus on eduksi.
• Usean vuoden kokemusta eri kokoisten ulkoistus- ja muutosprojektien projektipäällikkönä toimimisesta ja näyttöä niiden menestyksekkäästä johtamisesta IT-palveluita tuottavassa organisaatiossa (palvelutarjoajalla).
• Osaamista kapasiteettipalveluiden vaativista siirtoprojektista palvelutoimittajien välillä.
• Vahvaa tuntemusta ja osaamista projektihallinnon menetelmistä ja prosessien hallinnasta.
• Kykyä ja halua ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja kehittää toimintaa tarpeiden pohjalta
• Hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida niin teknisten asiantuntijoiden kuin yritysten johdon edustajienkin kanssa
• Kykyä ja halua johtaa sekä asiakasta, projektitiimejä että yksilöitä.
• Omaat erinomaiset ongelmanratkaisutaidot niin liiketoiminnallisissa kuin teknisissäkin kysymyksissä.
• Henkilönä olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja aikaansaava persoona, joka seuraa alan kehitystä ja kehittää omaa osaamistaan menetelmien ja tekniikan kehittyessä.
• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
• Kykenet kommunikoimaan sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.
• Omaat kokemusta projektihallinnan menetelmistä, ketteristä menetelmistä sekä soveltuvat sertifikaatit (esim. IPMA-B, SAFe ja ITIL v. 4) katsomme eduksi.

Kiinnostuitko?

Jos yllä oleva kuvaus herätti mielenkiintosi, voit hyvinkin olla etsimämme osaaja. Laita hakemus tulemaan, kerro rohkeasti itsestäsi ja tavoitteistasi vaikkei yllä oleva olisikaan täydellinen osuma juuri sinun osaamisellesi – nyt on oikea aika rakentaa tulevaisuutta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Kosonen + 358 50 573 8884 sekä Petri Rieskaniemi +358 40 7337350

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 22.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys on edellytys tässä tehtävässä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503117
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki