Projektipäällikkö
Sweco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Helsingin ratapihan muutostyöt sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ASUNTOPROJEKTEIHIN TAMPEREELLE

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu vastata asuntohankkeiden projektinjohdosta kehitysvaiheesta toteutuksen loppuun asti. Hankkeet muodostuvat Sweco PM / Saracon omista ryhmärakennuttamishankkeista tai asuntosijoittajille toteutettavista hankkeista. Johdat erilaisten projektien projektiorganisaatioita, joihin kuuluvat oman projektihenkilöstömme lisäksi suunnittelijat, muut palveluntarjoajat ja toteutuksesta vastuussa olevat urakoitsijat. Työtoverinasi hankkeessa voi olla rakennuttaja- tai projekti-insinööri ja talotekniikan asiantuntija, toteutusvaiheessa myös valvonnasta vastaavat rakennustekniikan ja talotekniikan asiantuntijat. Ryhmärakennuttamishankkeessa työskentelet tiiviissä yhteistyössä ryhmärakennuttamisen tiimin kanssa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla tulisi olla rakennusalan koulutus (DI tai ins.) ja muutaman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP- tai RAPS-pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehit­tää hanke­konsepteja, johtaa suunnittelua niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on kykyä johtaa myös toteutusta ja ratkaista hankkeen ongelmia. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat aikaan­saada lopputuloksia, joista voit tulevaisuudessa olla ylpeä.

Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote. Jotta voit menestyä työssäsi, tarvitset lisäksi sujuvan suomen kielen taidon. Eduksi on, mikäli pystyt työskentelemään myös englanniksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmärakennuttamisen liiketoimintajohtaja Heikki Ruski, puh. 040 576 0647, heikki.ruski@sweco.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta maanantaihin 4.10.2021 mennessä. Käsittelemme kuitenkin hakemuksia jo ennen tätä päivämäärää.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot