Projektipäällikkö
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme projektipäällikköä iloiseen tiimiimme valtionhallinnon asiakkuudessa.

Projektipäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisiin tehtäviin julkisen sektorin projekteissa ja yhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeiden ohjelmistojen parissa. Työ sisältää monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, ja antaa kokeneemmallekin asiantuntijalle mahdollisuuden kehittyä edelleen. Tulet toimimaan projektihallinnan ja/ tai scrum masterin –tehtävissä, vastaten mm. työn etenemisen seurannasta ja ohjauksesta, yhteistyön sujumisesta asiakkaan kanssa, kehitystiimin sparraamisesta, sekä muutoshallinnasta. Vastaat projektin resursoinnissa yhdessä tiimin esihenkilön kanssa ja pidät huolta projektibudjetin seurannasta sekä raportoinnista. Lisäksi tehtävä sisältää kokousten ja asiakastyöpajojen järjestämistä ja niihin osallistumista, sekä asiakkaan ja eri sidosryhmien kanssa toimimista.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki ja etätyömahdollisuudet rajoitetut.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Loistat projektipäällikön roolissa, kun sinulta löytyy 5 vuotta projektityökokemusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ratkaisukeskeinen asiakaspalveluasenne. Työotteesi on analyyttinen ja huolellinen, mutta sinulla on myös palo saada asioita aikaan.
Koet tiimityön mieluisaksi ja omaat kyvyt kommunikoida erilaisten sidosryhmien kanssa. Päätöksentekokykysi ei kangistu hankalissa tilanteissa ja pystyt ottamaan ohjat itsenäisesti tilanteen vaatiessa.

Sinulta löytyy kokemuksesta ketterän kehityksen menetelmään perustuneen projektin vetämisestä ja projektien hallintamallien ja -työkalujen tuntemuksesta. Etua sinulle on myös soveltuvista sertifikaateista; sekä työkokemuksesta Valtiohallinnon/Turvallisuusviranomaisten kanssa.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Sari Inkeroinen, puh. 050 394 7236.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 21.3.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Valittavalle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428551
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki