(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Projektien päällikkö - tervetuloa töihin!

Ohjelmistoliiketoimintamme kasvaa vauhdilla ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia mielenkiintoisessa markkinassa. Oletko valmis hyppäämään mukaan kyytiin? Etsimme nyt kokenutta projektipäällikköä Microsoft Dynamics 365 ja Unit4 -toiminnanohjausjärjestelmien toimitusprojekteihimme.

Mitä teet:

 • Johdat projekteja, joissa pääset hyödyntämään vankkaa projektijohtamisen osaamistasi sekä ymmärrystäsi liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä niin pienempien taloushallinnon projektien kuin kokonaisvaltaisien ERP-ratkaisuiden parissa.
 • Toimit projektipäällikkönä vaativissa liiketoiminnan kehityshankkeissa, joissa käytetään ensisijaisesti Microsoft Dynamics D365 ja Unit4-toiminnanohjausjärjestelmiä tai muita Efiman tarjoamia ohjelmistoja.
 • Vastaat asiakastoimeksiantojen onnistumisesta johtamalla ja ohjaamalla erilaisia ihmisiä aina alihankkijoista asiakkaaseen.
 • Uskallat haastaa ja kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja ratkaisuja.
 • Osallistut myynnin tukemiseen ja tuotteidemme, palvelujemme ja toimintamme kehittämiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi.

Mitä tuot meille:

 • Kokemusta – Olet jo usean vuoden ajan kerännyt kokemusta, osaamista ja onnistumisia projektijohtamisesta. Lisäksi sinulla on kokemusta muutosjohtamisesta ja ERP- pakettiratkaisuista. Ymmärrät liiketoimintaa ja olet jo ansainnut kannuksesi toiminnan kehittämisessä.
 • Johtamistaitoja – Ohjaat ja innostat projektitiimiä tuottamaan asiakkaalle erinomaisia liiketoimintaratkaisuja. Osaat myös johtaa asiakaskokemusta, ja tyytyväinen asiakas on sinulle intohimo ja määränpää.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi.

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.
 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Tällä hetkellä tosin työskentelemme pääosin etänä. Henkilöstöllemme tarjoamme kattavat edut ja vakuutukset.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 7.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Tero Javanainen. Teron tavoitat parhaiten sähköpostilla tero.javanainen@efima.com.