Projektipäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Haemme projektipäällikköä Posivan Loppusijoituksen tuotantolaiteohjelmaan (LTL)

Projektipäällikön työhön kuuluu Posivan tuotantolaiteohjelman laiteprojektin johtamista ja hallintaa: hankintojen hallintaa, aikataulunhallintaa, muistioiden ja raporttien laatimista, budjetin ylläpitoa ja raportointia sekä käytännön järjestelyjen, kuten eri suunnittelualojen ja laiteprojektien menettelyjen yhteensovittamista.

Projektipäällikön tehtävä soveltuu tekn. insinöörille/DI:lle, sekä erityisesti projektiorientoituneelle tekijälle. Kokemusta projektinjohtotehtävistä tulisi olla vähintään 3 vuotta. Kokemus laitekehityksen tai koneenrakennuksen puolelta katsotaan eduksi. Sujuva englanninkielen taito on välttämättömyys. Valitun tulee olla yhteistyöhön kykenevä ja ehdottoman projektiorientoitunut.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn alustava kesto on 31.12.2022 saakka.

Lisätietoja antaa: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Tuomas Kaukomies, 044-412 4366, tuomas.kaukomies@rtkhenkilöstöpalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411936
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eurajoki