(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden sotea!

Olemme mukana sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus -hankkeissa. Tarkoituksenamme on varmistaa Helsingin laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossakin sekä kehittää yhteistä työtä yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Haluamme, että toimintamme vastaa helsinkiläisten yksilöllisiin tarpeisiin ja että he saavat palvelunsa sujuvasti kaikissa meidän järjestämissä palveluissa.

Rakenneuudistus -hankekokonaisuudessa luodaan Helsinkiin uuden sote-ratkaisun mukaiset rakenteet ja mallit, joilla vastataan nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Tavoitetilana on, että hankkeen myötä Helsinki vahvistaa entisestään palvelujen järjestämisosaamistaan luomalla tehokkaampia ja vaikuttavampia johtamisen ja ohjauksen malleja oman ja ostetun palvelutuotannon hallintaan. Rakenneuudistus-hankekokonaisuus jakautuu hankeoppaan mukaisesti neljään osa-alueeseen, joille jokaiselle on määritetty oma tavoitteensa: johtamisen ja ohjauksen kehittäminen, palveluverkkojen- ja ketjujen hallinnan kehittäminen, tiedolla johtamisen kehittäminen sekä toimintatapojen ja prosessien kehittäminen digitaalisten välineiden avulla.

Projektipäällikkönä vastaat sote -uudistukseen yhteydessä toteutettavan erikoissairaanhoidon (ESH) ohjauksen kehittämisestä ja siihen liittyvän järjestämissopimuksen koordinoinnista. Tukenasi toimii useita esihenkilöitä ja asiantuntijoita, joiden osaamista täydennät erityisesti ESH:n tuntemuksen osalta.
Tehtävässä ohjausta kehitetään strategisesta näkökulmasta pyrkien vastaamaan sote -uudistuksen tavoitteeseen kestävästä taloudesta ja integroidusta palvelujärjestelmästä ja tuot oman näkemyksesi tähän tärkeään kokonaisuuteen.
Aiempi työkokemuksesi voi liittyä esim. ESH:n palveluihin, talouteen tai hallintoon.

Kelpoisuusehtona tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi odotamme sinulta:
- Hyvää erikoissairaanhoidon tuntemusta
- Laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja projektityöskentelyn osaamista
- Itseohjautuvuutta, pitkäjänteisyyttä ja muutosvalmiutta
- Hyvää organisointikykyä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Meillä pääset tekemään valtakunnallisestikin merkittävää, näkyvää työtä ja jättämään kädenjälkesi vaikuttavaan ennennäkemättömään hankkeeseen. Suurena toimijana me annamme puitteet ja tuen, jotka mahdollistavat sinulle tehtävässä onnistumisen. Mukavat kollegat sekä hyvä työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi viihtymään työssä!

Haastattelut tehtävään toteutetaan 20. ja 21.1.2021.

Projektipäällikön toimi on määräaikainen, kestäen vuoden 2022 loppuun. Tehtäväkohtainen palkka on 4 200 e/kk.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Tero Oinonen puh. 09 31021801 (5.1.2021 klo 14.00-15.30 ja 13.1.2021 klo 14.00-15.30) sekä sähköpostitse tero.oinonen(@)hel.fi.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/tietoa-helsingista/helsinki-tyonantajana/