(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Nomentia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Etsimme sinua, osaava projektipäällikkö, hoitamaan Nomentia CashManagement -SaaS ratkaisujen käyttöönottoprojektien suunnittelua sekä läpiviemistä. Lisäksi osallistut roolissasi valittujen isojen asiakkuuksien maksuliikenneprosessien sekä toimintamallien kehittämiseen myös projektien ulkopuolella yhdessä asiakkaan kanssa. Tämä on erinomainen askel sinulle, jolla on jo kannuksia vaativien projektitoimitusten parista vähintään parin vuoden ajalta ja haluat olla mukana nopeasti kehittyvässä fintech-maailmassa.

Tulet toimimaan osana projektien toimitustiimiä, ja saat tueksesi osaavan organisaation ja kokeneet kollegat. Osaamisellesi on meillä erittäin iso tarve, sillä meidän SaaS-palvelujemme kysyntä maksuliikenne- sekä kassasuunnitteluratkaisuissa on voimakkaassa kasvussa. Pääsääntöisesti toimit tässä roolissa Suomesta käsin, mutta toivomme, että olet tarvittaessa valmis matkustamaan myös rajojemme ulkopuolella (kun se on aikanaan mahdollista). Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle: lounasedun ja yksilöllisen SmartumPlus – hyvinvointiedun sekä erittäin kattavan työterveyshuollon, modernit työvälineet ja viihtyisät toimistotilat ja Headspace-jäsenyyden.

Kerro meille, miten alla olevat tekijät sopivat sinuun ammattilaisena ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, eli annathan kuulua itsestäsi mahdollisimman pian!

Toivomme, että:

- Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä, ja aito halu auttaa asiakkaitamme kehittämään prosessejaan,
sekä ymmärrystä talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien prosesseista.
- Tiedät mitä ”Instant payment” tarkoittaa ja seuraat alan kehitystrendejä.
- Suomi ja englanti sujuvat sinulta erinomaisesti (kaikki muu kielitaito on eduksi).
- Ja ennen kaikkea: sinulla on kyky ja halu oppia uusia asioita!

Laita hakemus, CV, ja palkkatoiveesi osoitteeseen: careers@nomentia.com ja olemme yhteydessä sinuun pikaisesti!

Askarruttaako jokin? Mikalta voit kysyä lisätietoja tehtävästä ja Nomentiassa työskentelystä: soittamalla +358 50 3516680 tai mailaamalla mika.kahilaluoma@nomentia.com.