(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Haemme ICT-palveluille Projektipäällikköä yliopiston digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

ICT -palvelut suunnittelee, osallistuu ja toteuttaa Oulun yliopiston digitalisaatiopolkua useilla digitalisaatiohankkeilla yliopiston strategisten tavoitteiden tukemiseksi ja käyttäjälähtöisten digitaalisten palvelujen kehittämiseksi. Rakennamme tulevaisuutta ja teemme digipalveluita yliopiston digiroadmapin kehyksen ohjaamana yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme jo luoneet mm. sisätilan paikannukseen, tilojen varaamiseen, joustavaan opiskelijoiden paikallaoloilmoittautumiseen ja vierailujen hallintaan soveltuvia teknisiä ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme ja toimittajien kanssa, joten et joudu aloittamaan työtä tyhjästä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta aikaisempaa ICT -alan työkokemusta ja -projektien vetämisestä sekä soveltuvaa koulutusta. Lisäksi edellytetään projektitoiminnan menetelmien ja sovellusalueen kehittämisen tehtävien elinkaarihallintaa. Odotamme sinulta IT-ympäristöjen tuntemusta, osoitettua suunnitelmallista ja järjestelmällistä työskentelytapaa, kykyä hallita ja koordinoida useampaa samanaikaisesti käynnissä olevaa projektia sekä hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä edellyttää myös modernien yhteisöllisten työvälineiden hyvää hallintaa. Arvostamme kokemusta suurempien projektien vetämisestä ja monitoimittajaympäristössä toimimisesta sekä kokemusta erilaisista tietojärjestelmähankkeista. Eduksi sinulle luetaan IT-järjestelmäkehitystausta ja tietokantojen tuntemus.

Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön, monipuolisen teknologiaympäristön ja mukavan työporukan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä kattavat tukipalvelut, jotka mahdollistavat sinulle täyden keskittymisen ydinosaamiseesi ja sen laajentamiseen. Työskentelemme joustavasti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarjoamme myös hyvät työtilat Linnanmaan kampuksella.  

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 17.1.2021. Liitä hakemukseen myös CV ja lyhyt motivaatiokirje.  Tehtävä täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallinnon kehittämispäällikkö Kai Lindberg p. 040 5889315.