(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Cor Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Cor Group hakee nyt konsernin eri liiketoiminta-alueille ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työyhteisöön. Projektipäällikkönä johdat liiketoiminnan ICT-kehitysprojekteja tai toimit asiantuntijana osana projektiryhmää yli organisaatiorajojen. Tehtävänäsi on tukea liiketoimintojen strategiaa hyödyntämällä teknologiaa ja kehittämällä prosesseja. Vastuualueisiisi kuuluvat projektien suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen projektiprosessin kehittämiseen. Toimit yhdessä toisten projektipäälliköiden kanssa ja raportoit ICT johtajalle.

ICT-projektipäällikkönä vastaat:

  • tuotekehityshankkeiden projektikohtaisten suunnittelun lähtötietojen ja asiakasvaatimusten dokumentoinnista, ylläpitämisestä ja validoimisesta
  • järjestelmä- ja arkkitehtuurivaatimusten dokumentoinnista ja ylläpitämisestä
  • iteratiivisen tuotekehitysprosessin sisältämien iteraatioiden suunnittelusta, vastuuttamisesta, testaamisesta, dokumentoimisesta ja kelpuuttamisesta sekä tuotantoon siirtämisestä

Odotamme Sinulta osaamista projektinhallinnan menetelmistä ja työkaluista, näyttöjä onnistuneesta projektien läpiviennistä sekä kokemuksen kautta hankittua osaamista asiakas- tai toiminnanohjausjärjestelmistä. Hallitset projektin koko elinkaaren ja olet aikataulutuksen mestari.

Olet tiimipelaaja, joka mielellään jakaa osaamistaan muille. Työskentelet systemaattisesti, innostavasti ja itsenäisesti sekä kykenet työskentelemään muutoksien ja aikataulupaineiden alla. Hahmotat hyvin projektien suurten linjojen lisäksi pienemmät seikat. Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä toiminnan kehittäjä, etkä pelkää kääriä hihojasi erilaisten haasteiden edessä. Nautit vaihtuvista toimeksiannoista ja vetovastuusta, mutta et tylsisty rutiinien suorittamisesta. Liiketoiminta-alueidemme tuntemuksen näemme etuna.

Tarjoamme mielenkiintoisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen nuorekkaassa työilmapiirissä. Tule osaksi nopeasti kasvavaa ja menestyvää konsernia sekä positiivista työympäristöä.

Cor Groupissa sinua odottaa monialainen, kehitysorientoitunut ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Meillä terveys- ja hyvinvointialan uudistajina työskentelee yli 3000 asiantuntijaa ja tarjoamme ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet. Toimipaikkasi voi olla joko Oulu tai Helsinki.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 17.1.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Aloitamme haastattelujen tekemisen jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen - odotamme hakemustasi!

Haku alkaa 17. joulukuuta 2020 ja päättyy 17. tammikuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen