(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

KT Huoltoturva Oy on vuonna 2020 perustettu eteläkarjalainen talotekniikka-alan palveluita myyvä yritys. Yrityksen palveluihin kuuluvat sähkö-, lvi-, jäähdytys- ja automaatio-urakointi sekä huoltopalvelut. KT Huoltoturva Oy on useiden kiinteistöalan yritysten yhteenliittymä, jonka toimijat hoitavat erilaisia talotekniikan huoltoja ja korjauksia. Yritys tuottaa palvelut riippumatta siitä, mistä talotekniikan alasta on kyse.

Etsimme nyt Lappeenrantaan

Kiinteistötekniikan PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ myynti- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme uudelle yritykselle monipuolista kiinteistötekniikan tuntevaa tekijää, joka on alusta lähtien mukana muovaamassa asiakasyrityksemme pohjaa.

Työnkuva on yrityksen alkuvaiheessa pääasiassa uusasiakashankinta ja kontaktoiminen. Olet yhteydessä eri taloyhtiöihin, isännöintiyrityksiin ja kiinteistöyhtiöihin sekä esittelet ja myyt palveluita yrityksille. Tulet myös toimimaan linkkinä asiakastilausten ja työtä suorittavien yritysten välillä ja organisoit saapuneita tilauksia sopiville toimijoille.

Hakijoilta toivomme:

  • järjestelmällisyyttä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • organisointikykyä
  • oma-aloitteisuutta
  • tietotekniikan perustaitoja
  • rehellistä ja rehtiä asennetta

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta talotekniikan tehtävistä, esimerkiksi työnjohtokokemusta LVI- tai kiinteistöhuollon puolelta. Tulet toimimaan asiantuntijaroolissa, joten sinulla tulisi olla vahvaa tekniikan ymmärrystä. Tässä tehtävässä on erinomainen mahdollisuus päästä muokkaamaan toiminnasta oman näköistä.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen työn uudessa yrityksessä
  • vakituisen työsuhteen
  • kilpailukykyisen palkan

Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä myyntiprovisiosta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162, antti.saira@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.