(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Esko Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tehtävän kuvaus

Esko Systems Oy omistaa, hallinnoi ja kehittää Esko-potilastietojärjestelmää. Esko-potilastietojärjestelmää on kehitetty yli 20 vuotta käyttäjälähtöisesti suomalaisen terveydenhuollon tarpeisiin. Nyt etsimme asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen Esko-tiimiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

ohjaamaan tuotetiimien kehitystyötä. Projektipäällikkönä vastaat yhden tai useamman kehitystiimin pyrähdyssuunnittelusta, aikataulutuksesta ja backlogin hallinnasta. Koordinoit tiimin/tiimien operatiivista toimintaa sekä sparraat, kannustat ja motivoit tuotekehityksen ammattilaisia työssään. Raportoit työn etenemisestä tuotekehitys- ja palvelujohtajalle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöjohtamisen ja vuorovaikutuksen taitoja, rautaisia kommunikointi- ja esiintymistaitoja sekä kykyä organisoida ja pitää useiden rinnakkaisten projektien lankoja käsissäsi. Sinulla on tutkinto esim. tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai terveysteknologiasta sekä vankkaa kokemusta ja näyttöä ohjelmistokehitysprojektien vetämisestä. Hallitset monipuolisesti projektihallinnan ja ohjelmistokehityksen ketteriä menetelmiä ja sinulla on vahva käsitys ohjelmistokehityksen luonteesta ja tyypillisistä haasteista.

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä! Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan! 

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. 

Hakuaika päättyy 8.12.2020 klo 15.00. Voit täyttää sähköisen hakemuksen osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-esko-systems-oy-323510/

Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    AVAINTES
Työavain:    323510

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514, keskiviikkona 25.11. klo 13-14 ja perjantaina 4.12. klo 9-10.