(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:n projektiliiketoiminnan kasvun vahvistukseksi 

Projektipäällikköä pääkaupunkiseudulle

Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakasprojektien hallinta Lumonin projektikohteissa pääkaupunkiseudulla. Hoidat aktiivisesti sekä pitkiä yhteistyösuhteita että uusia asiakkuuksia. Asiakaskuntasi muodostuu rakennuttajista, urakoitsijoista sekä talo- ja kiinteistöyhtiöistä. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä projektiesi asennustyönjohtajan kanssa johtaen asiakasprojektit hallitusti ja laadukkaasti alusta loppuun. Olemme perheyhtiö, jossa jokainen lumonilainen työskentelee asiakkaan parhaaksi.

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta myyntityöstä ammattilaispinnassa
  • Suunnitelmallisuutta ja määrätietoisuutta
  • Vastuullista ja itsenäistä työotetta
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä ja halukkuutta liikkuvaan työhön vastuualueellasi
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Koulutus ja/tai kokemus rakennusalalta sekä projektinjohtotöistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme (eNPS). Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.11.2020. 

Lisätietoja työtehtävästä:

Myyntipäällikkö Jani Päkkilä, p. 040 825 8670, jani.pakkila@lumon.fi
18.11 klo 12.00-15.00  välisenä aikana
20.11 klo 9.00-11.00 välisenä aikana
26.11 klo 9.00-11.00 välisenä aikana